• New
Led въжето лампа LE 33ft 240, Водоустойчив, Сменяем, Ниско Напрежение, Топло Бяло, За помещения и на улицата, Прозрачен Клиенти лампа Въже и Кабел за палуби, вътрешни дворо?

Led въжето лампа LE 33ft 240, Водоустойчив, Сменяем, Ниско Напрежение, Топло Бяло, За помещения и на улицата, Прозрачен Клиенти лампа Въже и Кабел за палуби, вътрешни дворове, басейни, къмпинг, Декор спални, Озеленяване,

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

нПовече никакви твърди проводници. Защита от атмосферни влияния.Нашият обновен въжето фенер може да се свърже с максимум 3 нишки.Гъвкав и лесно се огъват във всякаква форма.Повече никакви твърди проводници.Никакво прегряване. Лампа от ултра силна PVC търговски клас е здрава за наземно използване.Благодарение на входящ в комплект концевому колпачку нашия обновен въжето фенер може да се свърже с максимум 3 нишки.Сигурен и надежден.Той се огъват и може гъвкаво да се инсталира, което е идеално за декорация на сгради, прозорци, алеи, дворове, градинки, огради, веранди, ресторанти, клубове, барове и т.Светлинна нишка не може да бъде перерезана.Лесна инсталация.Безшумен прозрачен въжето лампа с кръгла ъгъл на лъча 360 ° е идеална за тайна около стволовете на дървета, парапети, корнизи, колони веранда и т.Безопасно за деца и домашни животни, а също и за поставяне на тревни площи, цветни лехи, улични навесах и т., Щепсела и да играе.Щепсела и да играе.Общата дължина може да бъде увеличена до 100 метра. Адаптер, сертифициран UL. Хладен на пипане.Той оцелява в дъждовни и снежни дни.Вградени led гирляндный лампа от медна тел работи много готино.

Всичко за продукта

Клиентите също избират