• New
Fashionit U Micro Speaker | Преносима безжична Bluetooth 5.0 с размер на монета с вграден микрофон и дистанционно затвор | Идеалната малка колона за дома, партита, събития! Малкото ус?

Fashionit U Micro Speaker | Преносима безжична Bluetooth 5.0 с размер на монета с вграден микрофон и дистанционно затвор | Идеалната малка колона за дома, партита, събития! Малкото устройство, Плътен Звук | Черен Мрамор

Rating 
BGN 20.02

Продукти
Налично

ЛЕСНО сдвояване на BLUETOOTH НЕЗАВИСИМО от това, къде се намирате – нашите изключително портативен високоговорител U Micro поддържа Bluetooth е версия 5Напълно подходящ за вашата всекидневна, спалня, офис, активна почивка, кола, плаж и много други случаи и пространства!.Напълно подходящ за вашата всекидневна, спалня, офис, активна почивка, кола, плаж и много други случаи и пространства!.Говорител ни изглежда перфектно на всяко място, където вие го поставите, благодарение на елегантния дизайн и симпатичному компактния си размер.При тегло от само 1,3 грама и диаметър 1,33 инча той може да се похвали с изключително качество на стереозвука, на който не очаквате от миниатюрни колона.Говорител ни изглежда перфектно на всяко място, където вие го поставите, благодарение на елегантния дизайн и симпатичному компактния си размер.СТИЛНА АТМОСФЕРА – Fashionit се гордее, че предлага такава преносим и елегантен продукт, при това никак не жертват производителност, функционалност и гъвкавост.МАЛКО УСТРОЙСТВО, НАСИТЕН ЗВУК – U Micro Speaker от Fashionit - най-малката безжична колонка на пазара. Благодарение на батерията с капацитет от 220 ма U Micro Speaker превръща от стационарната колона в портативен, която можете да използвате в движение, за да слушате любимите си мелодии.СЕЛФИ И разговори "свободни ръце" U – Micro Speaker от Fashionit синхронизира цифровия си живот. Време на ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ на списъци за изпълнение – 3 часа. Време на ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ на списъци за изпълнение – 3 часа.При тегло от само 1,3 грама и диаметър 1,33 инча той може да се похвали с изключително качество на стереозвука, на който не очаквате от миниатюрни колона. Той веднага извършва сдвояване с повечето устройства с поддръжка за Bluetooth, като например вашия смартфон, таблет или музикален плейър.Този говорител е с размер на монета осигурява невероятен звук и включва дистанционно управление за селфи за снимане на вашите снимки, както и възможност за сдвояване за максимален ефект на съраунд звук.ЛЕСНО сдвояване на BLUETOOTH НЕЗАВИСИМО от това, къде се намирате – нашите изключително портативен високоговорител U Micro поддържа Bluetooth е версия 5.

Всичко за продукта

Клиентите също избират