• New
10 Бр. Метални Фиби за Коса с празен кръг основание за Тава, Подходящи за Кръгли Щипки за коса с Кабошоном 12 мм, Щипки за Коса с Празни основание за щипки за коса, Тави ?

10 Бр. Метални Фиби за Коса с празен кръг основание за Тава, Подходящи за Кръгли Щипки за коса с Кабошоном 12 мм, Щипки за Коса с Празни основание за щипки за коса, Тави за самостоятелно приготвяне на аксесоари за коса,

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

Дизайн на празна кръгла тава, можете да използвате лепило, за да залепи на точните теми, като свои собствени уникални фиби за коса Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. 5 празни кръгли тави, приваренных към всяка заколке за коса, подходящи за самостоятелно приготвяне на индивидуални аксесоари за коса.Дизайн на празна кръгла тава, можете да използвате лепило, за да залепи на точните теми, като свои собствени уникални фиби за коса.Материал : Метална сплав, мед; Лесно разграждат при продължителна употреба.Размер щипки за коса : 6 х 1,4 см; Вътрешен диаметър на тавата : 12 мм; Цвят : KC-златист. 5 празни кръгли тави, приваренных към всяка заколке за коса, подходящи за самостоятелно приготвяне на индивидуални аксесоари за коса.Конструкция заколок за коса с шут позволява надеждно закрепване на фиби за коса, не спадая, и запазва прическата по-дълго време.Материал : Метална сплав, мед; Лесно разграждат при продължителна употреба. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2.Конструкция заколок за коса с шут позволява надеждно закрепване на фиби за коса, не спадая, и запазва прическата по-дълго време.

Всичко за продукта

Клиентите също избират