• New
YONFIAFIT 10 бр., Луксозен Модерен Скрин, Дръжки за Кухненски шкаф, Дръжка за Выдвижного кабинет, Кабинет дръжка за шкаф, 3644 (256 мм (10,1 мм), Черен Матиран никел)

YONFIAFIT 10 бр., Луксозен Модерен Скрин, Дръжки за Кухненски шкаф, Дръжка за Выдвижного кабинет, Кабинет дръжка за шкаф, 3644 (256 мм (10,1 мм), Черен Матиран никел)

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Магазин предоставя пълен размер писалки за всеки кабинет, търговия на врати, серванта, кутия писмено масата, чекмеджета гардероб, шкафчета за обувки, шкафа, библиотеката и много другиЗастъпничество стил на свободата, който също така го прави по-приятен. 【Текстурата и външния вид на】 Истинска метална текстура, визуално различен от шок.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим решение. 【Гаранция и сервизно обслужване】 На всички маркови продукти YONFIA предоставя гаранция за срок от 1 година.Ако срещнете някакви проблеми с покупката си, не се колебайте да се свържете с нас. 【Размерът и прилагането на】 Разстоянието от дупка до центъра на дупката : 10,0 инча, диаметър : 0,47 инча.Благодарение на стабилен качество и отличен усещания ние можем да гарантираме, че вие ще имате много приятно пазаруване. 【Опаковане и монтаж на】 Лесно и бързо се монтира дръжка, крепежни винтове, които са включени в комплекта.Комплектът включва : дръжка, крепежни винтове, инструкции за инсталиране.Комплектът включва : дръжка, крепежни винтове, инструкции за инсталиране.Той лесно се поддава на деформация и окисление, има по-дълъг живот.Моля, проверете тези подробности, преди да инсталирате.Задайте тези прости декоративни облицовки за дома, за да му се даде безкраен вид. 【Размерът и прилагането на】 Разстоянието от дупка до центъра на дупката : 10,0 инча, диаметър : 0,47 инча.Продажба на различни дръжки и брави, както и различни аксесоари.【Текстурата и външния вид на】 Истинска метална текстура, визуално различен от шок. 【Гаранция и сервизно обслужване】 На всички маркови продукти YONFIA предоставя гаранция за срок от 1 година.Той лесно се поддава на деформация и окисление, има по-дълъг живот. качествени материали за професионално изработени, определя качеството на Добро сцепление с продукта, липсата на следи от ръце, красива дъга, тежка текстура. 【Избраният материал и дълготрайност】Здрави дръжки, изработени от висококачествени цельнометаллического материал с повърхност, която предпазва от пръстови отпечатъци, се съчетават добре с другите уреди и аксесоари.

Всичко за продукта

Клиентите също избират