• New
4 БР. коприна шапката, сатен шапка, копринени шапчица за сън, шапка за коса, шапки за черни жени, коприна шапка с широка лента за къдрава коса.

4 БР. коприна шапката, сатен шапка, копринени шапчица за сън, шапка за коса, шапки за черни жени, коприна шапка с широка лента за къдрава коса.

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

нТъй като материал, дишащ, течността се абсорбира в кожата възглавница край до край. 【Копринени сатен с шапка за сън предпазват косата】Коприна чепчик е много удобно в чорап и може да запазите косата си непокътнати, вие не се притеснявате, че вашата коса ще остане на възглавницата.Това също е чудесен подарък за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден Ден, Ден на майката, годишнина, свети Валентин, за да си съпруга, майка, приятелка, дъщеря на възраст над 12 години.Широка лента може да се простря в съответствие с различни размери на главата, сатен, чепчик ще остане на главата му през цялата нощ и не се плъзга с главата по време на сън.Ако не сте 100% удовлетворени, не се колебайте да се свържете с нас. 【Инструкция за измиване сатенена копринени шапки】 Моля, не носете тази атласную шапка за спане на вечер с климатик за коса или други течни / мастни средства за грижа за косата.Шапки за сън, за да се жени също може да се прилага на пациенти, минаваща химиотерапия.Капачка за сън е подходящ за всички косата, като естествена коса, дълга коса, къдрава коса, плитки, права коса, конские опашки и т. 【Сатен шапката от висококачествена тъкан и технологии】Сатен шапката е изработена от висококачествен сатен, гладко като коприна, и дишаща, има красиви цветове и модели.Ние сме усъвършенствали технологията шивашки копринени шапки, за нея беше лесно да се скъса и тя е здрава. 【 Богат на функции Сатен Шапката】Копринен сатен, чепчик е подходящ не само за сън, но и е много подходящ за ежедневна употреба. Това ще спести от вашите различни прически по време на сън, ще ви предпази косата от резба и entanglements, за сметка на намаляване на триенето между косата, ще помогне за предотвратяване на косопад, за намаляване на уязвимостта на резба и цъфтежите на косата.

Всичко за продукта

Клиентите също избират