• New
MroMax 4,33 x 1,57 Дръжка на Сандъка От Хромированного Желязо, Монтируемая На Повърхността, Дръжка за Сандъка 110 mm x 40 mm за Кутията за инструменти, Кутия за инструменти, Среб?

MroMax 4,33 x 1,57 Дръжка на Сандъка От Хромированного Желязо, Монтируемая На Повърхността, Дръжка за Сандъка 110 mm x 40 mm за Кутията за инструменти, Кутия за инструменти, Сребрист Цвят, 1 бр.

Rating 
BGN 4.07

Продукти
Налично

н Крепежни винтове тук не са включени. × дръжка за рак на гърдата; Забележка : Крепежни винтове в комплекта не са включени. 【ПРЕДИМСТВО】 -Прибиращи дръжки на съвременния стил, изключително подходящи за монтаж отстрани или отгоре на кутията за удобство на движение или на работа. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Широко се използва за мебели за дома, такива като кабинет, на вратата на достъпа шкаф, шкаф, разтегателен кутия, сандък, кутия, калъф и т. 【Съдържание на опаковката】-1 бр. 【ПРЕДИМСТВО】 -Прибиращи дръжки на съвременния стил, изключително подходящи за монтаж отстрани или отгоре на кутията за удобство на движение или на работа. Моля, потвърдете размер при покупката. Използва се в различни видове пръстени за опаковката картонени кутии, алуминиеви дръжки за кутия, механична странични дръжки, дръжки за инструменти. Дръжка за шкафа е идеален за отваряне на кутии, шкафчета, врати, шкаф, чекмедже, бюфет и т. 【РАЗМЕР】- Дължина : 110 мм / 4,33"; Ширина : 40 мм / 1,57"; Диаметър на гребец : 86 мм / 3,39"; Разстояние между дупките 1 : 85 мм / 3,35"; Разстояние между дупките 2 : 62 мм / 2,44"; Разстояние между дупките 3 : 30 мм / 1,18". Моля, измерете дебелината на дъската, преди пускането на поръчката. Цвят на продукта, показан на снимката, може би, малко по-различен от реалния обект. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Широко се използва за мебели за дома, такива като кабинет, на вратата на достъпа шкаф, шкаф, разтегателен кутия, сандък, кутия, калъф и т. всички видове на мебелен обков. Крепежни винтове в комплекта не са включени. 【МАТЕРИАЛ】-Произведен от висококачествен железен материал с хромирано покритие, гладка, без чеп, здрав за по-дълга употреба.

Всичко за продукта

Клиентите също избират