• New
Метални куки GOOFFY за окачване на 1 Опаковка Лепило куки от неръждаема стомана. за тежки условия на работа На Стената, Шкафа, Куки за Хавлии, Палта, Дрехи, Самозалепващ?

Метални куки GOOFFY за окачване на 1 Опаковка Лепило куки от неръждаема стомана. за тежки условия на работа На Стената, Шкафа, Куки за Хавлии, Палта, Дрехи, Самозалепващи Ленти, Висящи Кухненски Принадлежности за Баня,

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

Не се препоръчва да се използва тази кука на варовикови стени, циментова замазка на стените, неравни повърхности в сухи стени и текстурирани тапетиотговарящи на вашите различни нужди, полезен и практичен инструмент за дома, кухня, баня, всекидневна, коридор и на много други места, за да осигури по-голямо удобство. [Няма нужда да пробия] - Този самоклеящийся кука е много лесен за инсталиране. [Висока носеща способност] - -лигав кука, от висок клас кука от неръждаема стомана, с използване на лепило, с висок вискозитет и висока носеща способност, водоустойчив, антикоррозийный и ръждясали. [Висока носеща способност] - -лигав кука, от висок клас кука от неръждаема стомана, с използване на лепило, с висок вискозитет и висока носеща способност, водоустойчив, антикоррозийный и ръждясали. [Няма нужда да пробия] - Този самоклеящийся кука е много лесен за инсталиране.Максимална носеща способност е 20 кг. Това не изисква пробиване и не вреди на стената., [Моля, имайте предвид] - Този лигав кука не се препоръчва да се използва за окачване на тежки, скъпи и чупливи предмети.Ще бъде по-добре да изчакате 24 часа преди да закачите на предмети и след инсталацията.При демонтаж расплавьте лепило, отоплението си сешоар, който може лесно да се демонтира., На него може да се мотае облекло, халати за баня, хавлиени кърпи, чадъри, шалове, чанти за пазаруване, дамски чанти, шапки, ключове, палта, панталони, кухненски прибори и т.При демонтаж расплавьте лепило, отоплението си сешоар, който може лесно да се демонтира.Максимална носеща способност е 20 кг. [Широко приложение]-Тази кука подходяща за кухня, баня, спалня, всекидневна и т.По време на монтаж на стена трябва да се съдържа в сухота и стегнатост.Не се препоръчва да се използва тази кука на варовикови стени, циментова замазка на стените, неравни повърхности в сухи стени и текстурирани тапети.

Всичко за продукта

Клиентите също избират