• New
Поставка за таблет и телефон meenova, съвместима с настолен притежател на iPad/iPad pro/ipad Mini/мобилен телефон/Kindle, подходящ за 4-13 инча, регулируем обхват и височина, завъртан?

Поставка за таблет и телефон meenova, съвместима с настолен притежател на iPad/iPad pro/ipad Mini/мобилен телефон/Kindle, подходящ за 4-13 инча, регулируем обхват и височина, завъртане регулируема основа на 360 °

Rating 
BGN 13.33

Продукти
Налично

?Поставка с механизъм с две панти и двойно регулируем ъгъл на наклона, за да осигури удобна ъгъла на видимост на различна височина ?Устройства са съвместими с различни размери.Може да се използва за мобилни телефони, така и на таблети.Специални действие не е необходимо.Зона на контакт между група и мобилен телефон на защитени силиконови подплънки. ? Целия материал алуминиева сплав, водоустойчиви и устойчиви на петна, без деформация, стабилен и издръжлив. ?Поставка с механизъм с две панти и двойно регулируем ъгъл на наклона, за да осигури удобна ъгъла на видимост на различна височина. ? Целия материал алуминиева сплав, водоустойчиви и устойчиви на петна, без деформация, стабилен и издръжлив. ? Силиконова защита не вреди на машината.Може да се използва за мобилни телефони, така и на таблети.Сгъваем скоба от алуминиева сплав, стабилна подкрепа, луда точка, не изпадайте в паника.

Всичко за продукта

Клиентите също избират