• New
Пътен Раница за лаптоп за жени/мъже, Бизнес, Противоугонный, За съхранение на лични вещи и ръчен багаж, 15.6-инчов Водоустойчива Раница за колеж, медицински Сестри, Ле?

Пътен Раница за лаптоп за жени/мъже, Бизнес, Противоугонный, За съхранение на лични вещи и ръчен багаж, 15.6-инчов Водоустойчива Раница за колеж, медицински Сестри, Лекари, Учители, Всекидневни раница за уикенд, Бизнес,

Rating 
BGN 33.33

Продукти
Налично

осигурете безопасно и трайно използване всеки ден и в почивните дниС помощта на багажника колан раница лесно се прикрепва към тележкам или ръце за багаж, което улеснява пътуването, където и да отидете. - Таен джоб с цип, разположен отгоре отзад, държи здраво ценни неща. - Специален мек джоб изчислена на повечето лаптопи с диагонал до 15,6 инча и стандартните таблети.ВОДОУСТОЙЧИВА и висококачествени МАТЕРИАЛИ - Нашата раница за лаптоп е изработен от найлон и полиестер с метални ципове.Практични подаръци за мъже, жени, приятели, майки и съпруги.- 2 предни джоба с цип и 1 по-голям преден джоб с цип, съхранява стоки от първа необходимост в рамките на reach.Размери : 16,5 "x12. - Подходящи случаи : бизнес, всекидневни, офис, училище, за пътуване-Размер на лаптопа : подходяща за лаптоп с размер до 15,6 инча.УДОБНА и здрава - Удобна конструкция на облегалката airflow с дебела, но мека многопанельной вентилирани подплата и дишаща естествена гъба колан осигурява максимална подкрепа на гърба и раменете.6-инчов джоб за лаптопа с подплата и кадифе, 1 джоб 2 странични джоба. - Основният джоб има достатъчно място за опаковане, брилянтно оформен централен джоб включва в себе си един мек ръкав, един джоб с цип, три надземни джоба и едно отделение за химикалки.Не се притеснявайте за това, че нещата намокнут.Можете да подредите всичко най-необходимо, и бързо ги вземете, когато те се нуждаят.

Всичко за продукта

Клиентите също избират