• New
Yardwe 1 бр. Ножици За подрязване Ръчни Инструменти, Градински Стригане Ръчни Дробилки За дървета, Градински Ножица За растения за Подстригване на Градински Тримери Г?

Yardwe 1 бр. Ножици За подрязване Ръчни Инструменти, Градински Стригане Ръчни Дробилки За дървета, Градински Ножица За растения за Подстригване на Градински Тримери Градина Машинка за подстригване, Ръчни Винарите Преносими

Rating 
BGN 11.80

Продукти
Налично

Описание на продукта Ножица за клони са Изработени от висококачествени материали и са удобен дизайн на ръкохватката, което ви осигурява по-голямо удобство - Мултифункционални и практични градински ножици за подстригване за градина, фабрика и т.нож за подрязване на дървета, които искате да замени стария жив плет?Ако е така, тогава нашите градинарски ножици внимателно подготвени за вас. - Изящна изработка и фини детайли, полирана повърхност, безопасни за вашите нежни градински секаторов. Стоманени ножици за подрязване на дървета.неръждаема стомана, пластмаса.Ножици за клони на растенията : Без дръжки, леки и идеални за ръце с различни размери. - Дизайн секатора идеален за използване, независимо от това, дали сте правшой или левичар, с леки ръчни ножици. - Ергономична дръжка, спестяване на труда и по-ефективен градински хеликоптер.Хеликоптер стоманени ножици : Лесен и бърз за работа, може да се управлява с една ръка.Градински ножици : Идеални за рязане на цветя и овощни дървета, озеленяване, бонсай и се грижи за растенията. -Цвят : червен градински ножици за подстригване - Могат да се погрижат за всички ваши нужди в подрязване и да придадат форма на вашите рози, една растения, зеленчуци, бонсай и малко цветя и градини.

Всичко за продукта

Клиентите също избират