• New
Cabilock 2 бр. на Куката за Кърпи за Присоске, Магнитни Куки за Закачване, Начало Декор, Гоблени, Кука за Роба, Венец, Магнит, Кука за Стая, Венец, Подвесная Закачалка, Вече?

Cabilock 2 бр. на Куката за Кърпи за Присоске, Магнитни Куки за Закачване, Начало Декор, Гоблени, Кука за Роба, Венец, Магнит, Кука за Стая, Венец, Подвесная Закачалка, Вечерни Аксесоари, Куки за дома, Чорап

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

- Прост магнитен дизайн, лесен за инсталиранеМагнитна поставка за венци : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба. - Тънка полиране на производство осигурява гладка повърхност без чеп, подвешивая куки за венци.Държач за мантийных на отглеждане.Пратката включва 2 х окачване на куката Характеристики -Материал : магнит, желязната закачалка за дрехи.Описание на продукта Кухненски стенни куки се Съхраняват всички ваши често използвани предмети в един лесен за намиране място. - Той е изработен от материал, практично и устойчив за продължителна употреба, куки за шапки.закачалка за халати за врата С помощта на тази стена се измъкне запазвайте ред; това е идеалното допълнение към вашия дом и отлично място за венци, дрехи, шалове, кърпи / хавлии и много други. - Това ви позволява назначени венци различни размери на магнитна кука, за фестивали и партита.Кука за коледното гирлянди : Има магнитен дизайн, което опростява настройката, ви е удобно.Окачен на кука за ключове в същото време ще даде на вашето домашно декора модерен дизайн.Кука за коледното гирлянди : Има магнитен дизайн, което опростява настройката, ви е удобно.Стенен куки за кърпи.Кука за офис закачалки : Можете да зададете кука на своите вратата, без никакви инструменти.Окачен титуляр : Фина полиране осигурява гладка повърхност без чеп.Кука за офис закачалки : Можете да зададете кука на своите вратата, без никакви инструменти.

Всичко за продукта

Клиентите също избират