• New
Дамски Панталони за Йога с равен брой гласове-Боя, Гамаши за Йога с Висока Талия за Занимания във Фитнес залата, Лифтинг на задните части, Контрол на корема, Коригир?

Дамски Панталони за Йога с равен брой гласове-Боя, Гамаши за Йога с Висока Талия за Занимания във Фитнес залата, Лифтинг на задните части, Контрол на корема, Коригиращото Бельо за Отслабване, Чорапи

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

Осигурява максимална еластичност, оставайки при това лесно, удобно и плътно облегающим Размер : X-Large Цвят : Ye_01yellow Акциите може да варира в зависимост от големината / на цвят.✔ Zpervoba предлага безплатен възстановяване, безплатна замяна, 100% гаранция за връщане на пари, може да купи с увереност!Вашето удовлетворение е в размер на 516% - това е нашата цел!!!✔ Zpervoba се грижи за истинските чувства на всеки клиент и ги счита за ключ към успеха.Акрилна смес придава допълнителна топлина в сравнение с хлопчатобумажными низами. ❤ 【 АКТИВЕН 】 По време на по-хладните сутрешни бягане може да се носи под ризи за допълнително лека топлина.◄❤❤【 За Продукта 】 ❤❤❥❥Технически Характеристики на : ❥Пол : Женски❥Талията : Висока Талия❥Вид на Талията : Еластична Талия❥Плат Тип : Fiber❥Гамаши Дължина : Глезените-Дължина на Панталони❥Характеристики : Меки, Удобни❥Украса : Стаи❥Тип дизайн : Мозайка❥Стил : Casual❥Материал : Памук❥Цвят : Черен,Сив❤❤【 Предпоставка включва 】❤❤► 1 бр. 4-посочен стречинг се движи заедно с тялото си, като същевременно осигуряват пълна свобода на движенията и комфорт.При нас са най-конкурентни цени и продукти с най-високо качество. ❤ 【 Съвети Zpervoba 】 Ние можем да гарантираме, че общият стил, отображенный на снимки, е точна, въпреки това може да има разлики в това как стил изглежда по време на чорапи. ❤ 【 СТУДЕНО ВРЕМЕ 】 Леко топло, може да се носи дискретно като първи слой при всички други дрехи. Технология Quick dry посвещава цялата влага, оставяйки ви комфортни и сухи.Бързо сушене отвежда влагата, като същевременно осигуряват ви комфорт и сухота.Закопчалката на дантела. ❤❤ Дамски панталони за йога с равен брой гласове-боя, гамаши за йога в салона, гамаши за йога с висока талия, подтягивающие задните части, контрол на корема, коригиращото бельо за отслабване, чорапи ❤❤❤❤ 【Забележка】❤❤▶ Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!Използвайте подобна дрехи, за да се сравни с размера.

Всичко за продукта

Клиентите също избират