• New
POPETPOP Лигавник за домашни любимци, Лигавници, Украса за Коте, Яка, Чокер, Сменящи Кърпичка за Кучета, Престилки, Аксесоари за Кучета, Завързана Лигавник за домашни лю?

POPETPOP Лигавник за домашни любимци, Лигавници, Украса за Коте, Яка, Чокер, Сменящи Кърпичка за Кучета, Престилки, Аксесоари за Кучета, Завързана Лигавник за домашни любимци, Завързана Лигавник за Кучета, Кърпа, Бродерия,

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

Осъществяване на списък 1 х шал Характеристики -Шал има извита форма, имитирующую естествен силует на домашен любимец, го лесно и удобно да се носят или да се снимат с костюми на котки-кърпиТриъгълни лигавник за кучета : Много подходящи за ежедневието, фотография, Коледа, Нова година, Хелоуин, партита по повод рожден ден, сватби,.Шал-лигавник за кучета, той е удобен, много подходящ за pets.Вратовръзка Е продукт за изящни домашен любимец scarf.котка лейси кърпа ще ви Позволи да прекарате време с вашия домашен любимец. - Цвят : Розово престилки-кърпа за кученце.Описание на продукта Кърпи за кучета се регулират от еластична лента, за да не се плъзга и не спадали.Котешки дантелен шал : Изработен е от дишаща и удобен материал, дори и през лятото кучето няма да се чувства потисната. нашийник за коте Украсете своя малък домашен любимец този шикозен шал. -Размер : Около 25,00 X20,00 X0,20 см/9,82 X7,86 X0,08 инча Дантелен шал под формата на котка.котка дантелени престилки Ярки цветове ще направят вашия домашен любимец по-мил и привлекателен, в никакъв случай. - Лигавници за коте за домашен любимец по време на пътуванията си, ролеви партита или специални фотосесии. шиен кърпичка за кучета Удобно и лесно да се носи или стреля.Шал за кучета : за вашия домашен любимец - С този шал за домашни любимци Хелоуин, празник, тържество, парти ще станат още по-ярка.

Всичко за продукта

Клиентите също избират