• New
ZDALEXF Малка Троха Пещера Врата Знак Дървена Момиче Декор на Детска градина Малки Момичета Стая детска градина монтаж на стена Арт Училище За Момичета Детска Стая Де?

ZDALEXF Малка Троха Пещера Врата Знак Дървена Момиче Декор на Детска градина Малки Момичета Стая детска градина монтаж на стена Арт Училище За Момичета Детска Стая Декор Спални 12x12 Инча

Rating 
BGN 6.06

Продукти
Налично

, Изготвяне на лично пространство за момиче Красиви дървени окачени надписи за украса на врати, идеална украса за дома, която сте търсили. Нашата благородна кръгла дървена табела cave sign - това е идеалният начин да се зарадват на вашето семейство, приятели и съседи във вашия прекрасен дом. 【Цвят : както е показано】: на снимката. 【Форма】 : кръгла. 【Следпродажбено обслужване на клиентите 】 : Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това за вас, благодаря ви. 【Размер на изделия】 : 12*12 инча.Ние сме винаги на Ваше Разположение.【Стандартни размери】 : Размери на продукта : 12 * 12 см, с кръгло сладко и красиво бижу. 【Характеристики】. 【Дизайн】:На главния знака на тази момичета отпечатани : "малка пещерка за бебета, момчета изземат, с изключение на татко". Това придава на целия знака на по-индивидуален и текстурирана вид, той е привлекателен и очарователен, подходящ за различни случаи. 【Уникален подарък】 : Кръгли дървени стикери подходящи за декорация на различни места, като детска, детска стая, спалня, палатка за малки момичета, трапезария, баня, танцова студия и т.Вие ще получите 1 малка табелка baby cave за ежедневна употреба и декоративни нужди, можете да се мотае я в своята врата, прозорец или стена, с чар и донесе топлина в своя дом. 【Използването на сцената】.Тази табела на вратата на детската стая - един чудесен подарък за близките си приятели, семейство, колеги, партньори, съседи и хора с деца.

Всичко за продукта

Клиентите също избират