• New
100 бр. Цветни Вечерни Занаяти, изработени От Пера Сватбен Декор Плюмаж От Естествен Бял Гъши пух Производство на бижута направи си САМ Аксесоари за дома 13-18 см - 100 бр.

100 бр. Цветни Вечерни Занаяти, изработени От Пера Сватбен Декор Плюмаж От Естествен Бял Гъши пух Производство на бижута направи си САМ Аксесоари за дома 13-18 см - 100 бр. - Zamihalaa

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

щракнете върху КУПИ СЕГА, ако имате нужда от всяка помощ, не се колебайте да се свържете с нас по всяко времеВсички наши естествени пера./лот, дължина : 3-7 см/13-18 см, Цвят : както е показано на снимката, качество : Използване : гъши пера за вечерни, сватбени, домашни пера.Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от цветове и броя на избор.Можете да използвате красиво перо за направата на различни занаяти.Моля, изберете внимателно, преди пускането на вашата поръчка!Изделия имат типичен дизайн от пера, който можете да използвате за украса от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Ние продаваме всички цветове по отделно.Продукти, които са с типичен дизайн от пера могат да се използват за направата на украшения от пера, украшения от пера и бродерия от пера. Цветни вечерни занаяти, изработени от пера, сватбен декор, плюмаж, натурално бяло гъска перо, бижута, аксесоари за дома, направи си сам, 13-18 см, Стил : Материал : днешно гъска перо, Количество : 20/50/100 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират