• New
Годишният ръкав за кафе с лед Ocean Beach Sunrise Еднократна употреба с дръжка от неопрен за Напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (18-32 унция)

Годишният ръкав за кафе с лед Ocean Beach Sunrise Еднократна употреба с дръжка от неопрен за Напитки, кафе лате, Чай, Напитки, Бира (18-32 унция)

Rating 
BGN 16.08

Продукти
Налично

【Здрав материал】 Този ръкав за кафе с лед е направен от здрав неопрен с висока плътност с гъвкава шевове, които издържат на опън и могат да се появят 【Многократна употреба използването на】 кажете сбогом на похарчените губи еднократна употреба дюзи за чаши с нашите стилни и подлежат на повторна употреба дюзи за кафе. 【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши.Дръжка дизайн улеснява задържане на чаши, може лесно да се почиства, тя изсъхва бързо и помага по-дълго да запазят напитки с лед студено. Насладете се на питие свободно, без да се притеснявате за това, колко бързо ще се стопи.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т. 【Идеални подаръци】 можете да ги оставите за себе си или да споделите с приятели, семейство или колеги!Това е идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. 【Добра разтегливост】 Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни кофейным напитки с лед, на други популярни марки на бутилки за вода и чаши. Удобна за захващане дръжка. 【Предотвращайте разливи, конденз и елементарно】 Тези кафе ръкави поддържат ръцете топли и сухота, изолационен ръкав за чаши предпазва от капки вода, след като си пият сконденсировался, избягвайте попадане на капки върху дрехи, коли, мебели и т. Сгъва на самолет за лесно съхранение в портмонета, чанти, автомобилни централни панели и т.Лесно за почистване, просто хвърляне в пералната машина или сполоснув в мивката.

Всичко за продукта

Клиентите също избират