• New
4 бр., Коледни колие за кучета с Пеперуда за Кучета, Нашийник с Пеперуда за кучета, 4 Размер за Малки Средни и Големи Кучета (S (шия 11,8-14 инча), комбинация № 3)

4 бр., Коледни колие за кучета с Пеперуда за Кучета, Нашийник с Пеперуда за кучета, 4 Размер за Малки Средни и Големи Кучета (S (шия 11,8-14 инча), комбинация № 3)

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

Вратовръзки-пеперуди Masue пет new designs за грижа за домашни любимци ще станат най-добрия избор, вашия домашен любимец ще бъде изключителен, популярен и уникална по някакъв начин включени в комплекта/коледни колие с помпоном за кучета, разход на гребен.Регулируема - памук нашийник с помпоном се регулира еластичност еластична въже, които може да се регулира само в границите на еластичност; лесно се побира и се отстранява. Вратовръзки-пеперуди Masue пет new designs за грижа за домашни любимци ще станат най-добрия избор, вашия домашен любимец ще бъде изключителен, популярен и уникална по някакъв начин. нашийник-пеперуда с цветя модел за кучета, панделки за кучета с кристали 30 бр.Отличен за котки от всички размери, от малки до големи. домашни любимци среден и голям размер.Удобен материал : Изработен е от здрава дантела с висока плътност и фини линии, удобна за кацане. цветен център за домашни любимци-това е един блестящ кристал, най-високата степен, евтин и модерен размер-общо около 3,7 инча за лоба 3 бр. Различни размери и комбинации : 4 размер по избор, подходящ за котки. Различни размери и комбинации : 4 размер по избор, подходящ за котки. включени в комплекта/коледни колие с помпоном за кучета, разход на гребен. домашни любимци среден и голям размер.

Всичко за продукта

Клиентите също избират