• New
Toyvian Родословни Мини Диадема Декоративни Щипки За Коса Детски Фиби за Коса 21 бр. Сладки Фиби за Коса Кавайные Фиби За Коса Детски Фиби За Коса Детски шапки За Момиче?

Toyvian Родословни Мини Диадема Декоративни Щипки За Коса Детски Фиби за Коса 21 бр. Сладки Фиби за Коса Кавайные Фиби За Коса Детски Фиби За Коса Детски шапки За Момиченца Шнола Мультяшная Шнола За Коса Полимерна Глина

Rating 
BGN 4.75

Продукти
Налично

Цветни фиби за косаПратката включва 21 x фиби за коса Характеристики -Материал : Шнола за коса с лък глина - Цвят : както е показано на детски анимационни заколке за коса -Размер : 6,00 X3,50 X0,20 см /2,36 X1,38 X0 шнола за коса с бретон. - Тези красиви фиби - забавление за вашите малки момичета, ще помогнат на децата да се консолидират и се украсяват косата си на детска заколкой за коса. - Независимо от това, какви коса, събрана в кок, опашка или заплетены в плитка, тази шнола ще запази прическата си дете през целия ден.Малки фиби за коса : Тази красива заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата на детето.Също като отлични подаръци за приятелите си.Цветни фиби за коса са Изработени от гладка тъкан материали, те са удобни и безопасни, държат и детски косата и няма да навредят на косата и кожата на главата.Те много ще се зарадват на тези прекрасни фиби за коса. -Подходящ е за момичета-цветочниц, коледно парти, забавни дни на превръзка или за ден да показваме на децата и на родителите, ден за защита на децата, очарователна детска фиби за коса.Шнола за коса с бретон : Лесен за носене, много подходящ за определяне на насипни коса, а също така може де коса различни прически.Мини щипки за коса : Случаи на живота си : Тези кавайные фиби за коса са идеални като подпори за фотография за малките момиченца или се използват в много други случаи, като например на парти по случай рожден ден, фотография, на фестивал или просто в ежедневието.

Всичко за продукта

Клиентите също избират