• New
10 Бр. Кожени Кабелни Ленти, Кабелни Превръзки, Тайна, Държач За Управление на Кабел, Предпазител, Устройство За Навиване на Слушалките, Телена Замазки, Органайзер, з?

10 Бр. Кожени Кабелни Ленти, Кабелни Превръзки, Тайна, Държач За Управление на Кабел, Предпазител, Устройство За Навиване на Слушалките, Телена Замазки, Органайзер, за да се Захвана за Работа и Пътуване

Rating 
BGN 5.06

Продукти
Налично

Когато искате да търсите тапи за уши от чантата или куфара, но изтеглиш един куп жици, трябва да нетърпеливо разгръщане на тези кабелиМетално капаче лесно се отваря и затваря, но ще стоят дори и в най-ухабистых пътувания.Пратката включва : 10 бр.В момента слушалки и USB-кабели, се изчисляват на това, за да бъде всичко по-дълго и по-дълго, но това води до проблем : . Органайзер за кожа кабел.Гъвкавост - използвайте 2 или повече кабелни притежателя заедно за задържане на по-дебели, дълги въжета.Хвърли си чантата и заминавай!Повече няма заплитане или порванных въжета, поради неправилно съхранение.Дръжте въжета, кабели, слушалки и зарядни устройства надеждно организирани и добре выглядящими.Изработен от кожа, crazy horse.Пратката включва : 10 бр. Органайзер за кожа кабел.Малък преносим размер прави тези малки тако идеални за съхранение на вашите електронни аксесоари и консумативи по време на пътуване!.Предлага се в различни цветове в съответствие с вашия стил.Когато искате да намерите кабел за предаване на данни, трескав чекмеджето причинява главоболие.Предлага се в различни цветове в съответствие с вашия стил.Мода и функционалност - това е едно и също нещо.Малък преносим размер прави тези малки тако идеални за съхранение на вашите електронни аксесоари и консумативи по време на пътуване!.

Всичко за продукта

Клиентите също избират