• New
50 мм и Капачки за бинокулярных/монокулярных лещи Вътрешен диаметър 59,4-60,9 мм Комплект гумени капачки, Черен (59,4-60,9 LC)

50 мм и Капачки за бинокулярных/монокулярных лещи Вътрешен диаметър 59,4-60,9 мм Комплект гумени капачки, Черен (59,4-60,9 LC)

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

Капачки остават закрепени към корпуса с бинокли и отпуснати по време на употреба 【Лесно се отстранява / добавен】 Сложете капака за обектива на външния корпус на вашия бинокъл / монокуляра, за да защити лещи. Тези покривала са подходящи и за няколко бинокли / монокуляров с обективи с диаметър 48-52 мм, както и за някои оптични мерници. 【Лесно се отстранява / добавен】 Сложете капака за обектива на външния корпус на вашия бинокъл / монокуляра, за да защити лещи.【Измерение】 Моля измерете външен диаметър (включително броня) на шахтите, за да получите точния размер, ако външния диаметър на тръбите е от 59,4 до 60,9 мм, той ще пасне идеално. 【Защита】 Тези седалките защитават вашите лещи от дъжд, прах и драскотини, независимо от времето или във всяка среда. 【Дизайн】 Висококачествена гъвкава гума, независимо прилепва и се разтяга за гъста засаждане. 【Защита】 Тези седалките защитават вашите лещи от дъжд, прах и драскотини, независимо от времето или във всяка среда.Капачки остават закрепени към корпуса с бинокли и отпуснати по време на употреба. 【Е подходящ за модели】 е Подходяща за повечето модели на 50 мм, включително 7x50 8x50 10x50 12x50. 【Измерение】 Моля измерете външен диаметър (включително броня) на шахтите, за да получите точния размер, ако външния диаметър на тръбите е от 59,4 до 60,9 мм, той ще пасне идеално.

Всичко за продукта

Клиентите също избират