• New
Защитно Vinyl стикер се разкъсва кожата FXCON за конзолни черупки серия S Амбалажна Стикер с Две безплатни Стикери на безжичен контролер (28911) Обшивка на контролера (Цвят

Защитно Vinyl стикер се разкъсва кожата FXCON за конзолни черупки серия S Амбалажна Стикер с Две безплатни Стикери на безжичен контролер (28911) Обшивка на контролера (Цвят: 7)

Rating 
BGN 8.96

Продукти
Налично

Внимателно почистете повърхността на конзола и контролер 3Предлага се с 1 корпус, конзола и 2 обвивки на контролера. Пречистване на вода 2.Изработен от висококачествен винил с дизайн с висока резолюция.Ултра тънък, с голяма степен на гъвкавост, добре закрепени към повърхността. Ние осигуряваме сервизно обслужване от най-високо качество.Лесно се побира лесно се отстранява без остатък.Перфектно защитава конзола и контролери от серия S от надраскване и прах.Цвят модел ярка, силно чувство за мода, време на задържане дълго, цвят лесно да избледняват, тя е устойчива на uv радиация и е водоустойчив.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!. Внимателно и бавно залепете стикер на устройството Опаковка : 1 комплект кожи за конзола серия S, 2 бр.Спецификация : Продукт : Vinyl обшивка на цялото тяло за серия SInstallation процедура на инсталиране : 1. кожи за контролери серия S.

Всичко за продукта

Item:
Whole Body Vinyl Skin for Series S
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Package:
1 set skins for Series S console:
2 pcs skins for Series S controllers:
We provide the highest quality after-sales service.If any questions, please contact us! :

Клиентите също избират