• New
Птичья Клетка на Клетка за малки Животни Двупластова Уютна вила за домашни любимци с чекмедже Суперпространственная Бягаща клетка на Клетка за Заек Пилешки клетк?

Птичья Клетка на Клетка за малки Животни Двупластова Уютна вила за домашни любимци с чекмедже Суперпространственная Бягаща клетка на Клетка за Заек Пилешки клетка на Клетка за Пор (Цвят: натурален)

Rating 
BGN 26.66

Продукти
Налично

5Размерите се измерват ръчно.Долна тава е възможно напълно да се изтъкне, че улеснява навременното почистване, а семейно стопанство - това е лесно и спестява време. Моля, проверете размера, преди да купите.Всяка променлива може да бъде различна.Подвижна, когато не се използва, за лесно съхранение и преносимост.Няколко врати могат да се отворят за по-лесно влизане и излизане на домашни любимци, което улеснява собствениците на процеса на хранене и почистване.Покрива вкара клетки може да се отвори, че да е удобно за хранене и наблюдение на вътрешната обстановка; тава на дъното вкара клетка има две дървени подпори, които са по-трайни. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от товара3.Продуктът преминали прецизни тестове и не се деформират и не се огъват след стои определено тегло или като в рамките на определен период от време.Моля, обърнете се към самия продукт. Посочените данни са само за справка.Подвижна, когато не се използва, за лесно съхранение и преносимост.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, приемете 2. Ние приветстваме вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.Покрива вкара клетки може да се отвори, че да е удобно за хранене и наблюдение на вътрешната обстановка; тава на дъното вкара клетка има две дървени подпори, които са по-трайни.Име на продукта : Pet ВиллаМатериал : дърво + Железоцвет : Дърво /син/зелен Общият размер на продукта : 152. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Клиентите също избират