• New
4 бр. Дръжки от Естествен Бял Ахат, Дръжки за Нарязване на Жеодового камък, Дръжки за шкафа, Дръжки за чекмеджета от Ахат, Дръжки за Шкафа от Скъпоценни Камъни, за чек?

4 бр. Дръжки от Естествен Бял Ахат, Дръжки за Нарязване на Жеодового камък, Дръжки за шкафа, Дръжки за чекмеджета от Ахат, Дръжки за Шкафа от Скъпоценни Камъни, за чекмеджета, Мебели за кабинет, Направи си сам с Винтове

Rating 
BGN 10.67

Продукти
Налично

[ОПАКОВЪЧЕН лист] : ▶▶дръжка 4 бр [Размер] : ▶▶ Дължина на рязане жеоды от млечно-бял ахат 50-70 мм/1,97-2,76 инча, ширина 30-40 mm/1,2-1,57 инча, дължина на винта 1,77 "и 0,99" - гледайте към картинката, за да е по ясно. [ПЕРФЕКТЕН дизайн] : ▶▶ Дръжка от естествен уникален камък Ахат изглеждат елегантно, высококлассно, стилно и луксозно.▶▶ Моля, обърнете внимание : Агата уникални и, по очевидни причини, малко се различават по цвят, форма, размер, поради особеностите на производство на земята. [ПРИЛАГАНЕТО на] : ▶▶Подходящ за чекмеджета, гардероб, шкафа, шкафчета за телевизор, обувницы, гардероб, нощни шкафчета и т.Този висококачествен кристал камък придава на мебелите блясък и жизненост, като придава на Вашето пространство стил., Актуализирайте своите мебели и декорирайте стаята поразително елегантен стил. [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : ▶▶ Просто да пробия дупка в корпуса и вверните го с помощта на гаечен ключ. [ПРИЛАГАНЕТО на] : ▶▶Подходящ за чекмеджета, гардероб, шкафа, шкафчета за телевизор, обувницы, гардероб, нощни шкафчета и т.ПОДРЯЗВАНЕ ВИНТОВЕ ни позволява да не се притеснявате за дебелината на мебели, можете да го нарежете клещи или отвертка.ПОДРЯЗВАНЕ ВИНТОВЕ ни позволява да не се притеснявате за дебелината на мебели, можете да го нарежете клещи или отвертка.Пратката включва : ▶ 4 x Химикалки от кристал Ахат. ▶ Моля уточнете дебелината на корпуса, преди да инсталирате.[ПЕРФЕКТЕН дизайн] : ▶▶ Дръжка от естествен уникален камък Ахат изглеждат елегантно, высококлассно, стилно и луксозно., Актуализирайте своите мебели и декорирайте стаята поразително елегантен стил. и нарежете на винтове до подходяща дължина. ▶Всяка дръжка на шкафа от ахат е уникална обяснение на повърхността, малко различна по размер, форма, цвят и прозрачност от естествен камък, те могат да имат малки физически дефекти, но това е тяхната неповторимото очарование.Този висококачествен кристал камък придава на мебелите блясък и жизненост, като придава на Вашето пространство стил.

Всичко за продукта

Клиентите също избират