• New
Поролоновый валяк за упражнения за възстановяване на мускулите - Растяжитель за гърба - Направете дълбок масаж на тъканите - Размер S - Синьо -Валяк за стрии телета-д?

Поролоновый валяк за упражнения за възстановяване на мускулите - Растяжитель за гърба - Направете дълбок масаж на тъканите - Размер S - Синьо -Валяк за стрии телета-да се Улесни болки в гърба - Подобрите занимания по

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

【Многократно използване на】 Масаж на цяло тяло, масаж на краката, масаж на гръб, масаж на бедрата, масаж на кръста здрав дизайн, може да се използва при продължителни фитнес тренировки. 【Модерен и лесен】 Модерен външен вид, за разлика комбинация от цветове, пет цвята по избор; Лесен за носене, поролоновый валяк е много лек, с перфектен компактен, лесно можете да носите със себе си навсякъде, където искат да тренират у дома, в офиса.【Високо качество】 материал EVA, шестоъгълен масажът топчица, мека и твърда, подходящи за начинаещи, предотвратява появата на спортни травми. 【Многократно използване на】 Масаж на цяло тяло, масаж на краката, масаж на гръб, масаж на бедрата, масаж на кръста. 【Висока носеща способност на】Поролоновые колела могат да се настанят до 150 кг, което позволява да ги използват за най-разнообразни тренировки, без да се притеснявате за оперативна съвместимост, са идеални за фитнес ентусиасти, на всички нива. 【Предимства】 Дълбок масаж - отпуска напрегнатите мускули, изглажда мускулни линия; за Възстановяване след упражнения - Стъпка масаж за отпускане на мускулите на краката. 【Модерен и лесен】 Модерен външен вид, за разлика комбинация от цветове, пет цвята по избор; Лесен за носене, поролоновый валяк е много лек, с перфектен компактен, лесно можете да носите със себе си навсякъде, където искат да тренират у дома, в офиса.Тя се отпуска фасцию и облекчава болезненост.

Всичко за продукта

Клиентите също избират