• New
FRCOLOR 5 бр. Бутилка Шампоан Пътен Шампоан Помпа за вода Помпа-Опаковка от Неръждаема Стомана Дюза Mason Jar Помпата за Шампоан Silver Лосион на Помпата за Шампоан Пяна Опако?

FRCOLOR 5 бр. Бутилка Шампоан Пътен Шампоан Помпа за вода Помпа-Опаковка от Неръждаема Стомана Дюза Mason Jar Помпата за Шампоан Silver Лосион на Помпата за Шампоан Пяна Опаковка Помпа

Rating 
BGN 7.57

Продукти
Налично

Помпи за бутилки с шампоан : Помпа за бутилки от неръждаема стомана с 28 Зъбци, Метални Дюзи, Захранващи сапун, Разменени помпа за бутилки, Сребристо - Лесно се стяга и се разсейва при добавяне на течност или почистване на бутилки за нова употреба на бутылочного помпа.Информация за стоки, Детайли и спорта за бутилки Този преносим помпа за дозиране на сапун заменя счупени помпи за бутилки и негерметичные капачка, което позволява ви да използвате повторно аксесоари за баня.Опаковки помпи : Подмяна на дозаторов сапун за подмяна на счупени или нестандартни дозаторов помпи. Сменяеми бутилка помпи : - Бутылочный помпа от неръждаема стомана с 28 зъбци, метални дюзи, Разменени помпа за спорта сапун сребрист цвят. -дом, кухня и баня, и той ще бъде идеално да се работи с дюза за сапун.Помпа-опаковка климатик : Помпа-опаковка подходяща за повечето бутилки с вода и сапун или лосион.Списък на пакетите 5 x Бутылочных помпи Характеристики - Цвят : сребрист сменяеми бутилка помпи.помпа за дозиране на сапун за ръце и да Премахне нежелани отпадъци и ще удължи живота на вашия продукт. замяна дюза за дозиране Препоръчва се за употреба с лосиони, шампоани и други продукти с висок вискозитет. - Подмяна на дозаторов сапун за смяна на счупен или повреден помпа и спорта за кухненски бутилки. -Помпа-опаковка подходяща за повечето бутилки с вода и сапун или бутилки с лосион, помпа опаковка за ръчно сапун. - Ергономичен и ефективна помпа за ръчно прессового тип ви позволява лесно управление на помпа за сапун на пяна.

Всичко за продукта

Клиентите също избират