• New
1бр 4x4 Задна врата на багажника Табелка с Емблема на Иконата 3D Лого Стикер, Подходящ за 2019-2022 R-am 1500 OEM (Хром)

1бр 4x4 Задна врата на багажника Табелка с Емблема на Иконата 3D Лого Стикер, Подходящ за 2019-2022 R-am 1500 OEM (Хром)

Rating 
BGN 8.66

Продукти
Налично

Правилното привеждане в съответствие и предотвратяване на нарушенията.Махнете отметката от другата страна на лепило залепете на желаното място на автомобила.И е проектирана за дълги години, устойчив на атмосферни влияния】. 【Здрава самозалепваща се основа за лесно отклеивания】. 【Моля, използвайте препарат за почистване на повърхността на мишената преди да бъдат залепени на нея. 【Гаранция за качество : услуги гарантира 30-дневно безплатно възстановяване, ако стоката има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път. Моля, почистете повърхността на мишената и съхранявайте я в чистота и сухота.И е проектирана за дълги години, устойчив на атмосферни влияния】. емблема 4 X4 в комплекта са включени 】.Как да деинсталирате : Използвайте сешоар, за да загрее стикер, след това лесно да се махна от колата. Как да инсталирате : 1. 【 Количество : 1 бр. 【Гаранция за качество : услуги гарантира 30-дневно безплатно възстановяване, ако стоката има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път.

Всичко за продукта

Клиентите също избират