• New
Тава за Парфюми Homoyoyo Прозрачни Бижута Чинии Декоративно Овално Огледало Огледало Поднос За Напитки Стъклен Огледален Тава Тава за огледално-Рефлексни Чинии Тава ?

Тава за Парфюми Homoyoyo Прозрачни Бижута Чинии Декоративно Овално Огледало Огледало Поднос За Напитки Стъклен Огледален Тава Тава за огледално-Рефлексни Чинии Тава За следобеден Чай Тава За Обици Кутия-Органайзер за

Rating 
BGN 26.28

Продукти
Налично

- Може да бъде изпратен на вашите близки приятели или роднини като подаръкшироко се използва за всекидневна, килер, тоалетна и на други места. - Материал : полипропилен и стъкло -може да се използва за хол, хотел, общежития, купони за съхранение на неща. - Отлична изработка и красива текстура, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.РЕТРО ОРГАНАЙЗЕР ЗА БИЖУТА - тънкият и елегантен модел, тя може да се използва като красива декорация.Описание на стоките, които все още търсите елегантен и многофункционален огледален тава за съхранение на нещата?Нашият продукт може да отговори на вашите нужди.ДЕКОРАТИВЕН ТАБЛА PRISMA - и много издръжлив, който може да се използва в продължение на дълго време.Много модерен и шик, с дизайн в европейски стил ретро look дизайн. Козметична огледална плоча-независимо дали подпори за фотосесия или на предмети от бита, много подходящо.

Всичко за продукта

Клиентите също избират