• New
DOITOOL 12 бр. Черни Панти с Т-образно Каишка, Тежки Панти за дървени Огради или метални порти, Железни Нержавеющие Панти за вратите на бараката, панти за врати на барака?

DOITOOL 12 бр. Черни Панти с Т-образно Каишка, Тежки Панти за дървени Огради или метални порти, Железни Нержавеющие Панти за вратите на бараката, панти за врати на бараката (4 инча)

Rating 
BGN 13.19

Продукти
Налично

- Материал : ЖелязоОт него по-дълъг срок на експлоатация, отколкото си представяте.- Лесен за инсталиране и бърз демонтаж.Идеален за отваряне и затваряне на врата.Конструкция с Т-образно каишка го прави по-удобен за отваряне и затваряне, премахва контакт метал с метал за да се гарантира гладкото.-Размер : около 10x6,5x0,5 см - Изработен от висококачествен железен материал, с оцинкованным процес, той има по-дълъг живот от въображението си.- Широко се използва в хотели, клубове, престижна клубове, дървени врати, на фона на стената, на насрещно движещите се врати, лесна повърхност за каравана или плот и много проекти направи си САМ". ✅【Че получавате】 : 12-инчови гайки за колан.Широко се използва във всички видове външни и вътрешни сгради, като вратата на бараката, амбарная вратата, отдушник, козе навес, капаци, огради, светлинни люкове, къщички, приюти за животни, и е особено подходящ за класни стаи и малки проекти.Характеристики - Цвят : черен.Може да се използва вратата на кабинета, на вратата на стаята, или в плевнята.С 6 разположени дупки за винтове за по-надеждна фиксация, лесен за инсталиране, е трайна употреба.Пратката включва 12 х черни линии с Т-образно каишка, тежки панти за дървени огради или метални порти, железни нержавеющие панти за вратите на бараката, панти за врати на бараката (4 инча).- Издръжлив, устойчив на корозия, окисление, гъвкав и безшумен. ✅【Широко приложение】 : Панта на затвора с Т-образно каишка може да се използва и в тежки условия на експлоатация, издържа на тегло от 50 кг.

Всичко за продукта

Клиентите също избират