• New
Инструменти за Архитектурно Чертане Nicpro, 3 БР. Шаблони за Оформление на дома, Мебели, Кухни, Сгради, Интериор, Дизайн, CAD Чертеж, Геометричен Шаблон За Измерване, Съст?

Инструменти за Архитектурно Чертане Nicpro, 3 БР. Шаблони за Оформление на дома, Мебели, Кухни, Сгради, Интериор, Дизайн, CAD Чертеж, Геометричен Шаблон За Измерване, Състав, Принадлежности

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

Не е лесно да се прекъсне, удобно за вас използват в ежедневиетоИзработен от гъвкава, но устойчива пластмаса, той не е прекалено твърд и не е прекалено мек, за да молив не се плъзга.Изработен от гъвкава, но устойчива пластмаса, той не е прекалено твърд и не е прекалено мек, за да молив не се плъзга. Символи за различни стаи, маси, столове, библиотеки, дивани, матраци / легла, шкафове, бяла техника, легла и скринове, вик, кухненски уреди, брави, електрически уреди и сензор за наклон на покрива.Те ще работят добре в архитектурата, мрежова техника, дробном измерение, художествен дизайн или като шаблони рисунки за училищните работи! (Мащаб : 1/4 инча = 1 Фут).Те ще работят добре в архитектурата, мрежова техника, дробном измерение, художествен дизайн или като шаблони рисунки за училищните работи! (Мащаб : 1/4 инча = 1 Фут).Поръчайте днес без риск!.Пратката включва:Шаблон на план за дома (6,25 "9,875 X"), шаблон мебели (6,25 "9,875 X") и модел кухни, легла и баня (8,5 "X 11").В комплекта шаблони за рисуване Nicpro Архитект чрез тях се изрязват стандартни чертежные знаци за точното добавяне на детайл към чертежи с изглед към пода и релеф в мащаб 1/4 инча, което е равно на 1 футу.Използването на тези шаблони с различни форми, можете да рисувате различни красиви и практични модели.Спестете време, по-точно шаблон на план на къщата : Обозначаване на вик, кухненски уреди, врати отвори, електротехници и на ъгъла на наклона на покрива Бистра прозрачна гъвкава пластмаса мащаб : 1/4 "= 1' Размер : 6,25 "9,875 X" Шаблон мебели : Символи за изготвяне на мебели за хол, трапезария, спалня и офис, маси, столове, библиотеки, дивани, матраци / легла и по-прозрачна Прозрачна гъвкава пластмаса мащаб : 1/4" = 1' Размер : 6,25 "9,875 X" Кухня, легло и вана Модел : Обозначаване на кутии домакински уреди, легла и скринове и по-прозрачна прозрачна гъвкава пластмаса мащаб : 1/4 "= 1' Размер : 8,5 "X 11".

Всичко за продукта

Клиентите също избират