• New
Преносим Окачен Шкаф За Съхранение на Пластмасова Окачен Шкаф Органайзер Многопластова Сгъваема Подвесная стелаж за Дрехи, Пуловери на Кърпи, Шапки, Обувки (Бял) Р?

Преносим Окачен Шкаф За Съхранение на Пластмасова Окачен Шкаф Органайзер Многопластова Сгъваема Подвесная стелаж за Дрехи, Пуловери на Кърпи, Шапки, Обувки (Бял) Размер на 1 Подвесная рафт за шкаф

Rating 
BGN 24.64

Продукти
Налично

Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба, не е деформиран, здрав и издръжлив 29,5x29,5x127,5 см - Размер 2 : прибл. 29,5x29,5x112,5 см - Размер на 3 : прибл. 30,5x29,5x112,5 см - Размер на 4 : приблизително 31x29,5x98 виж В комплекта е включена 1 подвесная рафт в килера. Използвайте органайзер hang closet на всяко място, където искате да се инжектира някакъв стил на вашите организационни нужди; Инсталиран за броени минути, без никакви инструменти, не се изисква.- Размер 1 : прибл.описаниеЭтот организатор за гардероба е изработен от висококачествен материал, за да пести място в шкафа и чист, добре организиран дрехи и панталони, шалове и т.Характеристики - Цвят : Бял .Сгъваема конструкция, може да бъде сгъваем и не заемат много място.Многослоен САМ Сгъваем Окачен шкаф-Пластмасов Органайзер за да пести място в Шкафа за Дрехи, Пуловери, Кърпи, пижам, шапки.

Всичко за продукта

Клиентите също избират