• New
HEMOTON 2 комплекта Кутия с резервни Части Кутия За Съхранение на Прозрачен Контейнер Кутия с Органайзер Пластмасов Органайзер Кутия за Обеци Калъф За Дизайн на Нокти?

HEMOTON 2 комплекта Кутия с резервни Части Кутия За Съхранение на Прозрачен Контейнер Кутия с Органайзер Пластмасов Органайзер Кутия за Обеци Калъф За Дизайн на Ноктите Мъниста За Съхранение на Кръстат Бод Органайзер

Rating 
BGN 16.86

Продукти
Налично

Държач за бродиране с мъниста Този предмет представлява кутия за съхранение, произведени от висококачествен и траен материал -Освен това, тя може да бъде като титуляр за съхранение на страз, така и органайзер за съхранение на други части от мъниста.Кутия за съхранение с кристали - Изработени от висококачествена ABS пластмаса с износостойкими, гладка и бесшовными ръбове. -Материал : калъф от ABS-пластмаса с няколко мрежи за мъниста -Подходящ за съхранение на обици, гривни, мъниста, колиета и пръстени, както и за да придадат на бижутата по-чист кутии за съхранение.Може да бъде поставен в чекмеджето или гардероба. ОРГАНАЙЗЕР с ЩАНГА дърворезба - Произведен от материал ABS, автомобилът е здрав и практичен за по-дълга употреба.КОНТЕЙНЕР за ключодържатели за нокти - той има широк спектър от приложения и може много добре да ви помогне да съхранява бижута, копчета, мъниста, дребни елементи. -Изработена от материал ABS, автомобилът е здрав и практичен за продължителна употреба като контейнер за перли. контейнери за съхранение - най-добрият избор за вас. -Прозрачен дизайн, може много ясно да се види съдържанието на кутията, и е много лесно да намерите нужните ви предмети в свободна кутия за мъниста.Ковчег за мъниста с отделения Подходяща за съхранение на дреболии, като мъниста, копчета, обеци, пръстен, колие, гривна и други декорации.

Всичко за продукта

Клиентите също избират