• New
Магнитен Отточна тръба на шарнирна връзка на Притежателя тренировки Съвет 1/4 -20 ° Сгибаемый Магнитен Удължител за Свредло Быстросменная Определяне на Въртяща се С?

Магнитен Отточна тръба на шарнирна връзка на Притежателя тренировки Съвет 1/4 -20 ° Сгибаемый Магнитен Удължител за Свредло Быстросменная Определяне на Въртяща се Спирала наставка (Треска)

Rating 
BGN 5.00

Продукти
Налично

【Универсален】 е Предназначен за използване в шок приводах и гаечных ключовеЕфективно предотвратява счупване.Идеален за прижимания на стени, под маси, на механични работи в коли или дори всекидневна употреба, той е необходим на всеки набор от инструменти. ☑️ Иновативни тренировка ☑️ работи с всички сверлом ☑️ силна магнитна връзка ☑️ премиум качество на материала ☑️ 20° въртящи ☑️ висок въртящ момент технически характеристики дължина : 87 мм Материал : хромовая стомана върха на притежателя на : 1/4" ъгъл на завъртане : 20° вграден магнетизъм, с най-висок въртящ момент възможности. 【Повече няма ограничения】 Са се завърта, за да отговарят на тесни пространства и ъгли.Използва се за удължаване на всички видове отвертки, бормашини, пакети глави, главите на отвертка и т.Гъвкав магнитен удължител за свредло гарантирано ще изпълни своята работа.【Управляемият тренировка】 Разработен с фиксирующим пръстен, позволяващ се огъва на 20 градуса, както за пряк, така и за наклон на шофиране. Вие не знаете какво ви трябва, докато не се наложи, никога повече не застревайте в средата на проекта.

Всичко за продукта

Клиентите също избират