• New
GELRHONR 3 Метра 66 W Led светлинен USB кабел C-C USB, алуминиев корпус, тел за бързо зареждане, led RGB-постепенен преход от USB Type C C до Веригата за смартфони и всички устройства Type C

GELRHONR 3 Метра 66 W Led светлинен USB кабел C-C USB, алуминиев корпус, тел за бързо зареждане, led RGB-постепенен преход от USB Type C C до Веригата за смартфони и всички устройства Type C (цветен)

Rating 
BGN 3.00

Продукти
Налично

Това може да светне атмосферата в салона на вашия автомобил и да защити очите си0, което спестява значително време за зареждане за вас.08 TC * 2 C + 4 фалшиви тел + оптични влакна диаметърът на продукта : 4,5 Предимства на продукта : с помощта на тел TPE тел мек, здрав, това не е лесно да завърже, нежни, висококачествени и канава, това решава проблема с бавното зареждане за вас.Това е страхотно като допълнение към вашето пространство, и да можете бързо да намерите своите устройства в тъмно състояние.Излъчваната светлина е мека и не е ослепителен.Това може да светне атмосферата в салона на вашия автомобил и да защити очите си. ✪ Забележка : Това е USB кабел C-C USB, не е подходящ за телефони с порт Micro USB.0 (забележка : трябва да използвате зарядното устройство QC3. ✪ Забележка : Това е USB кабел C-C USB, не е подходящ за телефони с порт Micro USB.Дайте да ви е приятно преживяване за зареждане.0 (забележка : трябва да използвате зарядното устройство QC3.Дайте да ви е приятно преживяване за зареждане. идеален избор за създаване на атмосфера.Това е страхотно като допълнение към вашето пространство, и да можете бързо да намерите своите устройства в тъмно състояние.08 TC * 2 C + 11/0. ✪ Подложи на строга квалификация : Меката обвивка на кабела от TPE по-удобна на допир и не позволява на намотку, за да се гарантира, че нашите кабел Type c притежава повече издръжливост и не спутывается. надеждност и по-дълъг живот. надеждност и по-дълъг живот. ✪ Хладен led USB Кабел C: Вие ще видите един красив 7-цвета RGB, постепенно променящ се led ефект, подобен на самостоятелно дишане, дори ако той не събира никакви устройства. Име на продукта : RGB кабел за трансфер на данни USB C-Type-C Приложими модели : Интерфейсное устройство Type-C Характеристики на продукта : Преливката бързо зареждане на Размера на продукта : 1 m Цвят : Градиентный лампа Материал на продукта : TPE + мед Технически характеристики на : Цинк сплав 55/0.0, което спестява значително време за зареждане за вас.

Всичко за продукта

Клиентите също избират