• New
DOITOOL 6 Комплекта Кутия за Крем за очи Улични Контейнери за тоалетни принадлежности, Пътни контейнери за Тоалетни принадлежности Контейнер-Опаковка Контейнер за Ба?

DOITOOL 6 Комплекта Кутия за Крем за очи Улични Контейнери за тоалетни принадлежности, Пътни контейнери за Тоалетни принадлежности Контейнер-Опаковка Контейнер за Балсам за устни Буркан за Пътуване Пластмасов Козметични

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

Пластмасата конструкция на контейнера за зърна с плоско дъно за стабилно поставяне, стягане достатъчно добра, здрава и трайна за продължителна употреба.Пудровая козметика : Отбраните материали премиум-клас, гладка повърхност, което я прави лесна за почистване. - Мини размер и характеристики за пестене на място с добър ефект запечатване, че е практично и удобно организатора за тоалетни принадлежности. - Размер (40 г) : около 6. - Идеален за съхранение на лосиони, балсами за устни, тонални средства, кремове, прах и други козметични средства., Кръглата банка-гърне Перфектния избор за ежедневно използване при пътуване или у дома.Бутилка предпазва вашата козметика от пряка слънчева светлина.Пластмасови буркани : Фино обработени и са практични за използване.Пластмасови буркани : Фино обработени и са практични за използване.Пратката включва 6 групи от бутилки за крем за лице Особености - Материал : пластмасови празни козметични флакони - Цвят : Прозрачни кутии за съхранение на козметика - Забележка : всеки комплект включва 4 бр. -Фланец, можете да го поставите в своя косметичку, без да се притеснявате за протекании кръгла буркани-на саксията.Бутилка предпазва вашата козметика от пряка слънчева светлина.Контейнери за транспортиране на проби : с малък размер и портативни, за пестене на място с добър ефект запечатване, че е практично и удобно.Пудровая козметика : Отбраните материали премиум-клас, гладка повърхност, което я прави лесна за почистване.Буркани за съхранение на козметика : контейнери за еднократна употреба, което ги прави отлични за средства за коса, грижа за кожата, прочистването на средства и други средства за лична хигиена. - Флакон за съхранение е изработена от добро пластмаса и е удобна на допир капацитет за кремове за грим. малки бутилки, преносими бутилки за проби. - Съответния размер позволява пакет грим на вашето пътуване портфейл или чанта, без да се налага да носят със себе си цял флакон с проби козметика.

Всичко за продукта

Клиентите също избират