• New
Magicorange Ковчег-Органайзер, Преносим Калъф за Бижута за Пътуване, Пръстен, Медальон, Обеци, Колие, Калъф за Съхранение, за Жени или Момичета (Черен, Голям)

Magicorange Ковчег-Органайзер, Преносим Калъф за Бижута за Пътуване, Пръстен, Медальон, Обеци, Колие, Калъф за Съхранение, за Жени или Момичета (Черен, Голям)

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

【Лесно да носите със себе си】 Ковчег за бижута с размера на дланта си, дребничка и лек, е лесно да носят със себе си в чантата или багажа, без да заема твърде много място, идеално за пътуване и ежедневна употреба 【Лесно да носите със себе си】 Ковчег за бижута с размера на дланта си, дребничка и лек, е лесно да носят със себе си в чантата или багажа, без да заема твърде много място, идеално за пътуване и ежедневна употреба. 【Практичен дизайн】 Благодарение на двухслойному дизайн с прегради ковчег за бижута с малки размери, но голям, с плочи-шипове, куки за колиета, прорези за пръстени и регулируем място за съхранение на повечето вашите бижута, при запазване на реда. 【Чудесен избор на подаръци】 Благодарение на стилен и елегантния външен вид и простия и практичному дизайн ковчег за бижута идеална жени и момичета, а също и ще се превърне в чудесен подарък за Свети Валентин, рожден ден, Ден на майката, на Коледа или на сватба. 【Че ще получите】 Предпоставка включва 1 бр.Ако има някакви въпроси по отношение на кутии за бижута, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще ви помогнем бързо да реши проблема. 【Качествени материали】Външен вид е изработен от висококачествена изкуствена кожа, която е екологично чист, здрав, водоустойчив и влагоустойчив.А дизайнът е на цип намалява възможността за отваряне на кутии за бижута по време на пътуване. ковчег за бижута.Ако има някакви въпроси по отношение на кутии за бижута, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще ви помогнем бързо да реши проблема. 【Чудесен избор на подаръци】 Благодарение на стилен и елегантния външен вид и простия и практичному дизайн ковчег за бижута идеална жени и момичета, а също и ще се превърне в чудесен подарък за Свети Валентин, рожден ден, Ден на майката, на Коледа или на сватба. 【Че ще получите】 Предпоставка включва 1 бр.Вътрешната част е изработена от висококачествено кадифе, който изглежда стилно и елегантно; мека подплата помага за защита на вашите ценни вещи от надраскване, като същевременно осигурява комфортно на допир. 【Практичен дизайн】 Благодарение на двухслойному дизайн с прегради ковчег за бижута с малки размери, но голям, с плочи-шипове, куки за колиета, прорези за пръстени и регулируем място за съхранение на повечето вашите бижута, при запазване на реда.Вътрешната част е изработена от висококачествено кадифе, който изглежда стилно и елегантно; мека подплата помага за защита на вашите ценни вещи от надраскване, като същевременно осигурява комфортно на допир.

Всичко за продукта

Material:
PU leather and Velvet
Size:
6.69*4.92*1.77inches
Package Content:
1×Jewelry Box:
The premium PU leather exterior and advanced velvet interior are eco-friendly and resistant to wear and tear; :
The soft lining helps protect your valuables from scratches while providing you with a comfortable touch.:
Large capacity to hold most of your jewelry, while keeping your jewelry organized and preventing your jewelry from getting tangled.:
Small enough to fit in your bag or luggage when you travel, so you don't have to worry about losing your jewelry wherever you go!:
The stylish jewelry organizer can be a great way to display your jewelry, :
If your loved one loves jewelry, then our lovely velvet jewelry box will be the perfect gift for her.:
Our jewelry boxes are perfectly packaged and make the perfect gift for jewelry-loving friends and loved ones. :

Клиентите също избират