• New
Дълги Къдрави Перуки от естествена Коса В Дантели - Hd Перуки от Естествена Коса На Дантели, 13x4 Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные за жен?

Дълги Къдрави Перуки от естествена Коса В Дантели - Hd Перуки от Естествена Коса На Дантели, 13x4 Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные за жени Бразилски Вирджински Прозрачни Перуки с косата

Rating 
BGN 53.39

Продукти
Налично

Дълги къдрави перуки от естествена коса на дантели : подходящ за всякакви поводи : Перуки от естествена коса на дантели за черни жени, идеални за празника Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи, cosplay, и всякакъв друг поводМоже да се направи опашка и гредата. 100% Човешка коса без примеси на синтетични и животински косъм, който е много подходящ за продължителна употреба. наистина меки и трайни.Перука от естествена коса на дантели с голяма част от вълна - най-популярният перука за жени.Пълна и аккуратная, естествена и красива, Можете да направите свободна част, средна част или на страничната част по своему.По-надежден в чорап, е подходящ за повечето хора. 100% човешка коса, така че могат да бъдат боядисани и обесцвечены.Температурата на ролките не трябва да бъде прекалено висока (320 ~ 360 ° F), в противен случай тя ще навреди на косата.Моля, изберете добра боя за коса и контрол на време и температура за оцветяване.Може да изпълнява стилове наполовина нагоре, наполовина надолу.Може да бъде разделена пробором средната част и странична част. Забележка : Чести петна или промяна на цвета може да навреди на косата.Мека, не спутывающаяся силни, здрави, блестяща и гладка.Естествената линия на косата. размерът на покрива на 22,5 инча в диаметър.Моля, ви съветваме ви първо да вземете няколко косъма за провеждане на теста.За да завить, накрутите косата на плойку, задръжте 10 секунди и отпуснете.Ако не ви харесва шапка за перука, може да си я върне, ние предлагаме на политиката за връщане в рамките на 30 дни. перука от швейцарския дантела 13 X4 HD предния край.Детски косата наоколо.Еластична мрежа шапчица - по-дишащи и удобни.Дантелени Предни перуки от ухо до ухо.Идеален за кожа от всякакъв цвят. Чисто швейцарско дантела 13 X4 HD : от невидимия, мека и дишаща швейцарския дантела може да се направи средна част и странични части. Перуки Дантела Отпред Масова вълна от човешки косъм плътност 150%, натурален цвят. 4 Гребени отпред отзад ляво дясно.Висококачествено сервизно обслужване : от Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието, ако имате някакви въпроси относно нашите перуки с дантела отпред, моля, свържете се с нас.

Всичко за продукта

Клиентите също избират