• New
Monsper 8 бр. Творчески Голям Силиконов Монтиране на Куката за Палеца - Многофункционален Лигав Държач За Четка за зъби, Кабелна Скоба, Кабел за палеца, Държач За ключов?

Monsper 8 бр. Творчески Голям Силиконов Монтиране на Куката за Палеца - Многофункционален Лигав Държач За Четка за зъби, Кабелна Скоба, Кабел за палеца, Държач За ключове

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

【Творчески пръст 】 Поставяйте себе си "лайк" всеки ден 【Мек силиконов материал】 е Изработен от висококачествен материал, гладки ъгли няма да навредят на предмети. 【Водоустойчив и лепкава】 Мини-самоклеящийся монтиране на куката за палеца не е лесно да се деформира и выцветать, отличаващ се с гладка повърхност, фина обработка и устойчивост към дневното надраскване, той също така гарантира, че ще го използва във влажни условия, които ще служат за дълго време.Събиране на положителна енергия, да се покаже палец нагоре ви навсякъде.Начин на захващане може да се променят по ваше желание. 【Размер】 1,1*0,83-инча; В комплекта са включени 8 стенни куки (всички са прозрачни куки) Забележка : След 24 часа можете да закачите неща на куки за палеца, да ги без остатък и няма да навредят на стената.Креативен кука за пръсти, изискан, как прекрасно химикалки, се грижи за вашето удобство.Куки е чудесен начин да се освободи място за съхранение.【Мек силиконов материал】 е Изработен от висококачествен материал, гладки ъгли няма да навредят на предмети. 【Лесна употреба】 Технология за лесно почистване и залепване, която не оставя щети стени / на повърхността.

Всичко за продукта

Клиентите също избират