• New
Desunat Комплект за бродиране Направи си сам за възрастни, Черна Холщовая чанта-тоут, Комплект за бродерия на кръстат бод Включва Чанта за бродиране, инструкции, Пяльц?

Desunat Комплект за бродиране Направи си сам за възрастни, Черна Холщовая чанта-тоут, Комплект за бродерия на кръстат бод Включва Чанта за бродиране, инструкции, Пяльцы за бродиране, Цветни конци и Инструмент, Комплекти

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

【Комплект инструменти】 Пяльцы за бродиране снабдени с мед регулировочным винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабанНаличието на пълен набор от консумативи за бродиране и инструкции, можете да започнете да получавате удоволствие от бродиране с помощта на този комплект, чрез създаване на красива и уникална чанта за бродиране. игла за бродерия, 2 бр.Нитевдеватель за лесно и бързо продевания конци в иглите и тел приложените ножици ви позволяват лесно да се отсече излишните конци.【Съберете всички комплекти, необходими за бродиране】 Комплект за бродиране включва 1 бр. 【Няколко функции готови чанти-тоут】 След приключване на бродерия на чанта може да се използва за дневна продуктовата чанти, пътна чанта, чанта за канцеларски материали и т.Бяла набивная плат разтворима във вода.След приключване на плетене се накисва във вода за 30 минути, и бяла кърпа автоматично ще изчезне. 【Хуманен дизайн】 Черни тъканни пакети с прилага върху тях рисунки, лесно за почистване, ние използваме най-новите технологии на водоразтворими тъкани. Това е комплект за бродерия за начинаещи, занаяти за възрастни жени, комплекти за бродиране за възрастни.Идеален избор за прекарване на свободното време и е добър за общуване на деца и възрастни, да се наслаждавате на процеса на бродиране и съвместно прекарване на времето.След приключване на бродерия на чанта може да се използва за дневна продуктовата чанти, пътна чанта, чанта за канцеларски материали и т. инструкции, 3 бр. холщовую чанта-тоут с набивным шарките, 1 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират