• New
OUYZGIA 4 бр. Черен Акрилен лист 11,8x11,8x1,8 Блестящ Гласове Лист от Плексиглас от Акрилна Пластмаса за Лазерно Рязане САМ за Фотография Означения (300x300x3 мм, черен Акрил, 4 бр

OUYZGIA 4 бр. Черен Акрилен лист 11,8x11,8x1,8 Блестящ Гласове Лист от Плексиглас от Акрилна Пластмаса за Лазерно Рязане САМ за Фотография Означения (300x300x3 мм, черен Акрил, 4 бр.)

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

Лесно се нарязва : подходящ за рязане и гравиране на лазерен гравере и мини-CNC, се реже внимателно, без чипс и пукнатиниДобре е подходящ за заснемане на обобщаващ фон, фон за аквариум и т.Лесно се нарязва : подходящ за рязане и гравиране на лазерен гравере и мини-CNC, се реже внимателно, без чипс и пукнатини. 【В комплекта са включени】 : 4 бр. Залепваща основа с двете страни осигурява допълнителна защита.Многократно приложение : Лят акрил чудесно за даване на форма и кант.【В комплекта са включени】 : 4 бр.Повърхността на лъскава : черен плексиглас, което беше наистина красива и лъскава, непрозрачни. черен дугообразный лист, 300x300x3 мм, 11,8 "x11,8"x1 /8". Залепваща основа с двете страни осигурява допълнителна защита.Можете също така да се използва електрическа бормашина за пробиване на дупки или други инструменти, просверливаемые лесно и чисто.Подходящ за лазерно рязане и гравиране, изработка на табели за партита, за използване в рамка, за diy, блокиране на слънчева светлина, като фон за аквариум, или снимките, и т.Повърхността на лъскава : черен плексиглас, което беше наистина красива и лъскава, непрозрачни.Многократно приложение : Лят акрил чудесно за даване на форма и кант.Подходящ за лазерно рязане и гравиране, изработка на табели за партита, за използване в рамка, за diy, блокиране на слънчева светлина, като фон за аквариум, или снимките, и т.Леярство акрил Благодарение на използването на нови висококачествени материали, сложни процеси леене акрил, този акрил притежава превъзходна твърдост, отлична химическа устойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, директен и квадратна форма, без да хлътва по краищата.

Всичко за продукта

Клиентите също избират