• New
Чанта-портфейл MTRONX за Samsung Galaxy S20 FE 5G с държач за карти, цип от изкуствена кожа с Магнитно катарами, Поставка за карти, Сгъваеми Седалките-книжки за телефони, Тънка Пр?

Чанта-портфейл MTRONX за Samsung Galaxy S20 FE 5G с държач за карти, цип от изкуствена кожа с Магнитно катарами, Поставка за карти, Сгъваеми Седалките-книжки за телефони, Тънка Противоударная делото - Кафяв (WBC-BN)

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

От нежелани падания, удари, неравностите, драскотини, наранявания или петна.Здрав калъф от TPU абсорбира удара при падане с малка височина (до 0,5 метра).Тънък дизайн осигурява минимален обем на телефона и лек, лесно се инсталира, да се оттеглят и да вземат със себе си.), когато сте извън дома. [Магнитна закопчалка] : 2 двойки от висококачествени магнитни пряжек позволяват лесно и затваряте калъф.Вградени отделения за карти позволяват да носят със себе си кредитни карти, документи за самоличност и малко пари, когато сте в движение.Перлено бял ръб предоставя телефона си, и изключителна защита.Поставете телефон под идеален ъгъл. [Функция на каботажните] : Flip може да бъде стойка.Слот за карти може да поставите 2 необходими карта (документ за самоличност, лиценз, кредитна карта.Моля, купете си небьющуюся защитно фолио за екран за допълнителна защита от падания и удари. 1 х калъф MTRONX само за Samsung Galaxy S20 FE, телефон и други аксесоари в комплекта не са включени.Поставете телефон под идеален ъгъл, за да видите в режим "свободни ръце", например, при четене, гледане на видео / филми, извършване на видеоразговори.

Всичко за продукта

Клиентите също избират