• New
Перука на дантели BlackSwern Медово-Блондинистое Омбре, Предварително выщипанные Перуки на дантели с ефект на Насипни вълна, Дълъг Многослоен Перука с бретон, Бесклеев?

Перука на дантели BlackSwern Медово-Блондинистое Омбре, Предварително выщипанные Перуки на дантели с ефект на Насипни вълна, Дълъг Многослоен Перука с бретон, Бесклеевой перука, Завързана за черни жени, 4/27 мелирования

Rating 
BGN 22.30

Продукти
Налично

Лесен перука Blackswern е готовНека се знае, както го направихме.Освен това, да се постави супер точно!.Ако пресметнете-това са само 1/5 от бюджета перуки от човешка коса.Готови за чорап завързана перука - това е най-лесен перука : завързана перука триизмерна форма 13x5x1; 13 см, предварително выщипанный с много малки поредици, средната част е по-дълбоко от 5 инча; Без излишни косъмчета, но е достатъчно за няколко приятни едва видими колебания. 5 инча за създаване на добра средна част.Синтетични перука на дантели : Мека подобно влакна от човешки косъм, докосване на мекия човешки косата здравословен блясък на косата, никога не губи храна, никога не губи къдрици.Нашите дизайнерски ателиета продължават да създават колекции, които са готови да чорап на перуки, за да интерпретира различни стилове, да вдъхновява жените в създаването на своя модерен стил и насърчавайте ги да споделят това, кои са те .Този перука с масова вълна има 7 цвята, черна перука, червен перука, кафява перука перука с медово-светли отблясъци, перука с омбре, зелена перука райе, светла перука в ивицата. 13' всички предварително обвързани с много малки поредици. завързана перука триизмерното рязане 13x5x1. и нека се знае, какви цветове искате още. Меко, невидимо дантела HD.Нека се знае, както го направихме.Този перука с масова вълна има 7 цвята, черна перука, червен перука, кафява перука перука с медово-светли отблясъци, перука с омбре, зелена перука райе, светла перука в ивицата.Надявам се да ви хареса запознаване с Блэксверном.И нека се знае, на какви цветя искате повече.Когато вие получите вашата перука crimps, на вас, по същество, нищо не трябва да правя с него, просто отрежете дантела, нанесете малко грим и напред!. , , Можете да пропуснете всички етапи выщипывания, избелване на възли, полагането на велпапе косата в къщи или в салон, за която се изисква 2 часа за пълно гофрировки главата!.Ако пресметнете-това са само 1/5 от бюджета перуки от човешка коса.

Всичко за продукта

Клиентите също избират