• New
Чанта-портфейл CUSTYPE за iPhone 12 Pro Max с каишка за Носене-портфейл за iPhone 12 Pro Max с държач за карти за жени, кожен джоб с цип за iPhone, защита на камери със заключване на RFID (с ка

Чанта-портфейл CUSTYPE за iPhone 12 Pro Max с каишка за Носене-портфейл за iPhone 12 Pro Max с държач за карти за жени, кожен джоб с цип за iPhone, защита на камери със заключване на RFID (с каишка с веригата 6,7 инча)

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

【?????????????】 Съвместим само с i Phone 12 Pro Max размер 6,7 инча, пуснат през 2020 г.【???? ????????】 Този калъф за i Phone 12 Pro Max с държач за карти осигурява функция заключване за радиочестотна идентификация с помощта на специален вътрешен материал, може да попречи на сканиране на вашата лична информация, но не пречи на работата на Apple Pay. 【?????? ???? ??????????】 Край повдигната на 3 мм, което позволява защита на обектива на фотоапарата и екрана от надраскване. 【????????? ????????】 Без инсталиране на допълнителен скоба можете да освободи ръката си за гледане на филми, извършване на видео разговори или други действия, когато спортувате, правите храна и т. 【?????? ???? ???? ??????】 Това е не само чанта-портфейл, наброяваща повече от 8 карти или парични, но и стилна чанта със златна wsop гривна, която е подходяща за всеки на вашия стил на партита, пътуване, пазаруване, срещи и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират