• New
Преносим Проектор Екран на 12 Инчов Екран мобилен телефон с Лупа 3D Сгъваем Държач за мобилен телефон под Лупа HD-Голям екран за Защита на очите е Лесен за носене на от?

Преносим Проектор Екран на 12 Инчов Екран мобилен телефон с Лупа 3D Сгъваем Държач за мобилен телефон под Лупа HD-Голям екран за Защита на очите е Лесен за носене на открито Подходящ за всички мобилни телефони

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

【Усилвател на екрана 3 D HD】 HD vision, защита от радиация, липсата на храна, визуална наслада 3 D, позволява визуална умора 【Проектор за мобилен телефон】 лупа на екрана на мобилен телефон, лупа за мобилен телефон, 3d HD видео усилвател за филми, сгъваема поставка-държач за различни преживявания, различни удоволствия, ефективно предпазва от въздействие на лъчения, генерирани от мобилен телефон, върху тялото на човека. Измерване, грешка на измерване 1-2 см е нормальной2. 【Проектор за мобилен телефон】 лупа на екрана на мобилен телефон, лупа за мобилен телефон, 3d HD видео усилвател за филми, сгъваема поставка-държач за различни преживявания, различни удоволствия, ефективно предпазва от въздействие на лъчения, генерирани от мобилен телефон, върху тялото на човека.Можете да се насладите на приятно гледане на филм, навсякъде.【Лек и удобен, в переноске】 Лупа на екрана на мобилен телефон е проектиран като преносим плик, лек и компактен, лесен за носене, той е много тънък в сгънат вид, подходяща за използване на закрито, къмпинг, туризъм, свободното време и на други места. 【Лек и удобен, в переноске】 Лупа на екрана на мобилен телефон е проектиран като преносим плик, лек и компактен, лесен за носене, той е много тънък в сгънат вид, подходяща за използване на закрито, къмпинг, туризъм, свободното време и на други места. 【Висококачествен и издръжлив материал】 Оптична технология HD zoom, батерията не е необходима, така че няма радиация, ABS + 3 D екран, материалите, използвани за този продукт, безвреден, по-малко миришат.Висококачествено плексиглас + ABS + 3 D-екран, материалите, използвани за този продукт, безвреден, по-малко миришат.Тази екранна лупа може да се увеличи екран на смарт телефона 3 пъти, което ще облекчи чувството на дискомфорт и зрителна умора. 【Усилвател на екрана 3 D HD】 HD vision, защита от радиация, липсата на храна, визуална наслада 3 D, позволява визуална умора.Прост и стилен дизайн правят този продукт най-добрия избор на празнични подаръци за вашето семейство, приятели, любими хора, любителите на киното и другари в игрите. Моля използвайте този продукт в условия на слаба осветеност, ефектът ще видите по-ясно и осезаемо. 【Прост и стилен дизайн】 Направете този продукт е най-добрият избор празнични подаръци за вашите приятели или близки.Описание на продукта: Тази екранна лупа може да се увеличи екрана на смартфон 2-4 пъти, което ще позволи да се филтрира вредни източници на светлина, стреля дискомфорт и зрителна умора. За различни ъгли или лещи изображение на продукта може да има някои цветове, моля свържете се с к3.

Всичко за продукта

Клиентите също избират