• New
Toplive Силиконов Нашийник за кучета с въздушна Етикет, Регулируема Водоустойчив Нашийник за Кучета, Нашийник на домашен любимец с Apple Airtag, Калъф за Яка за кучета със С?

Toplive Силиконов Нашийник за кучета с въздушна Етикет, Регулируема Водоустойчив Нашийник за Кучета, Нашийник на домашен любимец с Apple Airtag, Калъф за Яка за кучета със Средни Размери, Домашни Любимци

Rating 
BGN 14.23

Продукти
Налично

【Дизайн 2 в 1】 Нашия нашийник за кучета подходящи за Apple Air Tag, той идва с ошейником за кучета и държач за своята практика airtag, интегриран дизайн 2 в 1Спестете разходите за удобно (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори за първи път. 【Обслужване и гаранция】 Нашата мисия е вашата 100% удовлетвореност.Можете да избирате различни отвори яка за домашни любимци, за да се коригира в съответствие с размера на вашия питомец. 【Регулируем нашийник за кучета 】 Поставете един пръст между врата и тиксо, оставяйки достатъчно място за дишане. 【Удобен и анти-изгубен】 Мек силиконов нашийник за кучета с калъф за притежателя на Airtag удобен и мек.Toplive Силиконов нашийник за кучета с въздушна етикет, Регулируема водоустойчив нашийник за кучета, нашийник на домашен любимец с държач за яката Apple Airtag за домашни любимци среден размер.

Всичко за продукта

Клиентите също избират