• New
Lofaris Свети Валентин Светлинен Фон За Снимки Любов Неон Тухлена Стена Сватбен Фон За Душата Младоженци Рожден Ден на момиченце, Портретна Декор Банер Подпори за Фот?

Lofaris Свети Валентин Светлинен Фон За Снимки Любов Неон Тухлена Стена Сватбен Фон За Душата Младоженци Рожден Ден на момиченце, Портретна Декор Банер Подпори за Фотобудки 7x5ft

Rating 
BGN 4.56

Продукти
Налично

За облекчаване на транспорта и опаковката, ще се оформи тъканни на фона на пратката, в резултат на което се образуват гънки (в някои случаи) Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следните : a лесно се пренася, е здрава и не се колебае. ❤ Размер : 7 (Ш) х 5 (В) фута /210 х 150 см, Безшевни, разборный и използван повторно, Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен.В резултат на това се образуват гънки. ❤ Случаи : - идеален за сватби, душата на дете, партита, новородени, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видео декори или дисплеи.Златен всъщност - това не е златна светлина, това е ефекта на gold огнища на заден план. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на сухо гладене леко, на средно и на слаб огън.Или порекомендуйте използват и самозалепващи куки, които временно се придържат към стената.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. За правене на декори трябва да спазват дистанция. ❤ Размер : 7 (Ш) х 5 (В) фута /210 х 150 см, Безшевни, разборный и използван повторно, Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен.Също така е идеално за снимки на домашни любимци, стоки, Youtube, facebook, видео и фотобудок "Направи си сам".Прогладьте го на средно и на слаб огън.❤ Опаковка : само фон от 1 бр. ❤ Качество : винил. Плътно завийте го патрон, след това се мотае се чака 3-4 дни.В резултат на това се образуват гънки.Лек и удобство в обращение.При нужда може леко прогладить задната повърхност на сухо гладене.Златен всъщност - това не е златна светлина, това е ефекта на gold огнища на заден план. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. ❤ Случаи : - идеален за сватби, душата на дете, партита, новородени, фестивали, декорация на дома, партита на открито, детски и видео декори или дисплеи.Освен това, много снимки голям формат може да изглежда малко неравна, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да се осигури максимално реалистичен вид.

Всичко за продукта

Клиентите също избират