• New
Коприна Чепчик, Сатен, Чепчик, Чепчики за къдрава коса, Спални Чепчики за жени, Сатен, Чепчик за сън, Чепчики за женските къдрава коса, Копринени чепчик с мека еласти?

Коприна Чепчик, Сатен, Чепчик, Чепчики за къдрава коса, Спални Чепчики за жени, Сатен, Чепчик за сън, Чепчики за женските къдрава коса, Копринени чепчик с мека еластична лента, Голям чепчик (4 бр).

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

Сатен шапчица за сън е подходящ за всички косата, като естествена коса, дълга коса, къдрава коса, плитки, права коса, конские опашки и т Ръчно или машинно пране в хладка вода при ниска температура / щадящем режим; 2. ??【Инструкции за пране-шапки от атласного коприна】 : 1.Коприна шапчица за къдрава коса е подходяща не само за сън, но и много удобен за ежедневна употреба.??【Еластична бърза сатен шапката 】 : Нашата сатен шапка с широка периферия, затягивающая каишка долу.коприна шапчица за сън също може да си на легло от масла за коса или вода.Диапазон на ширини е подходящ за повечето размери на главата.Той е удобен за носене, но тя не би крампи главата.Когато се събудиш, косата ви няма да се връзват на възел. ??【Функция шапки за сън, за жени】 : коприна шапчица е много удобен в чорап и може да запазите косата си непокътнати. Сатен може да се пере на ръка със студена вода с мек сапун; трябва да се разложи на апартамент или да изсъхне; 3.Ние сме усъвършенствали технологията шивашки копринени шапки, за нея беше лесно да се скъса и тя е здрава.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че вашата коса ще остане на възглавницата. Ето защо, получаване на шапка за душ, измийте го със студена вода, преди да се носят, и тя не выцветет.Атласную шапка за сън е много удобно за носене, и тя ще ви помогне бързо да заспите.Коприна шапчица за сън е представена в 4 цвята по ваш избор. ??【висококачествен плат и технология 】 : сатен, нощен капачка е изработена от висококачествен сатен, която е мека, дишаща и не е скучен.

Всичко за продукта

Клиентите също избират