• New
koolehaoda Ретро Платно Раница, Кожена раница, Всекидневни Раница Унисекс, 17-инчов Раница за лаптоп, Туристическа чанта (L-Coffee)

koolehaoda Ретро Платно Раница, Кожена раница, Всекидневни Раница Унисекс, 17-инчов Раница за лаптоп, Туристическа чанта (L-Coffee)

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас - Мие отделно, за да се избегне образуването на петна.Дебела дишаща подплата зад гърба си и каишка осигуряват комфорт при носенето.Комбинация от мода и функционалност я прави чанта за лаптоп, лагер чанта, раница за туризъм, идеален раница за всеки ден или като подарък. - И от двете страни и отпред на чантата има външен джоб за съхранение на ключове, чаши за вода, захранващ блок, мобилен телефон и др. ★ Размер : 46x32x20 см/18,1x12,6x7,8 инча.Материал : Хлопчатобумажный платно и естествена кожа.in поръчайте да ви е удобно да получите нещата, когато те ще ви трябват. ★ Разлика в цвят и е с размери : Истинският цвят на чантата може да се различават леко от снимките, поради различните условия на осветление при снимане и различни настройки на екрана. ★ Многофункционален : Платно кожена раница може да се използва като походного раница, чанта през рамо, училищна раница, чанта за пътуване, улично раница, спортна раница, бизнес раница за лаптоп, чанта за пазаруване за уикенда, унисекс платно е подходящ за училищна раница, работа, пътуване, разходки и къмпинг. - Се измие със студена или хладка вода и не използвайте гореща.Ние подкрепяме нашите продукти и осигуряваме 100% доживотна гаранция за връщане на парите.Военен раница е 1 * преден джоб с цип; 2 * страничен джоб с цип; 1 * заден джоб с цип; 2 * вътрешен джоб за мобилен телефон; 2 * вътрешен джоб с цип; 1 * вътрешен джоб за ваучери;.Калъф има допълнителен шнур и магнитни бутон за допълнителна сигурност. - В задната част на чантата има тайната преграда за съхранение на паспорти, пари и други ценни вещи.Дебел мек ръкав предпазва вашия лаптоп от повреди и драскотини.Дължина на контролирани през рамо : 45-90 виж - От двете страни и отпред на чантата има външен джоб за съхранение на ключове, чаши за вода, захранващ блок, мобилен телефон и др. - В задната част на чантата има тайната преграда за съхранение на паспорти, пари и други ценни вещи.Изработен от висококачествен futon платна, тапицерия естествена кожа, много е удобно в чорап, приятен на допир и е трайна. ★ Материал : платно от 100% памук, покритие от естествена телешка кожа, изискана закопчалката на ципа, здрав и издръжлив, мека регулируема презрамка за максимална подкрепа на рамото по време на транспортиране Осигурява допълнителен комфорт.

Всичко за продукта

Клиентите също избират