• New
Куки за кърпи DOITOOL Тежки Закачалки Тежки Закачалки 30 бр Прозрачна Стъклена Издънка на PVC Прозорец Закачалка-Търтей, Ввинчивающиеся Нещастници, Вита Търтей, Прозрач?

Куки за кърпи DOITOOL Тежки Закачалки Тежки Закачалки 30 бр Прозрачна Стъклена Издънка на PVC Прозорец Закачалка-Търтей, Ввинчивающиеся Нещастници, Вита Търтей, Прозрачни Закачалки, Прозрачни Закачалки, на Куката за

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

нИздънка за душ кабината - се прикрепят към всяка гладка стъклена повърхност, като стъкло на прозорец, огледало и т. - Лесен за инсталиране и използване, добър опит употреба, изключително здрав и практичен.Пратката включва 30 х спирални нещастници Характеристики - Цвят : прозрачен. - Отлично подходящ за захващане на малки бижута ръчна изработка, като ключове, малки и леки предмети.Има издънка - идеални за всекидневна, спалня, кухня и много други. - Ще присасываться към всяка гладка стъклена повърхност, като стъкло на прозорец, огледало и т. обикновено се използва за стойка за стъкло, инсталиране на поставка за крака, багажник и т.Описание на продукта търсите за няколко трайни и достъпни винтови нещастници?Търсите ли практически резба нещастници, които можете да използвате в много случаи?Ако е така, нашият продукт ще бъде добър избор. Мощен кука-търтей - Произведен от висококачествена прозрачна пластмаса, която е устойчива на пожелтению и застаряване на населението.Рамките на прозорците са нещастници - Отлично подходящ за захващане на малки бижута ръчна изработка, като ключове, малки и леки предмети.

Всичко за продукта

Клиентите също избират