• New
Гъби Лампа, Акумулаторна батерия Гъби лека нощ, Многоцветен led Гъби лека нощ, Гъби и Нощна Лампа с регулируема яркост за кърменето, Мека силиконова лампа за детската

Гъби Лампа, Акумулаторна батерия Гъби лека нощ, Многоцветен led Гъби лека нощ, Гъби и Нощна Лампа с регулируема яркост за кърменето, Мека силиконова лампа за детската стая, в спалнята (течаща вода /Дистанционно управление)

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

?[Най-добрата идея за подарък] Идеалният избор за празничен подарък. ? [Перфектно обслужване] Ако имате някакви проблеми или предложения, моля не се колебайте да споделите с нас, ние винаги ще бъдем тук за вас. БЕЗЖИЧНАТА акумулаторна и преносима, 3. ?[Най-добрият приятел на детето] Помага на децата да преодолеят страха си пред мрака, мека приятна светлина е удобно и лесно предизвиква сънливост, улесняване на деца под спи. ? [Високо качество] е Изработен от действително нетоксичен силикон, безопасен за деца не съдържат BPA, за да се гарантира сигурността. Отлични тактилни усещания. Можете да управлявате не само с натискане на ръцете, но и с помощта на многофункционален пулт за дистанционно управление (в рамките на 35 фута), 2.? [Нова обновения модел] 1.

Всичко за продукта

Клиентите също избират