• New
Honra Тайна за Снимки на Новородени, Подпори за Представляващи Дете, Еластична Тъкан за Професионална Фотосесия (Фон с обвивка, бежово)

Honra Тайна за Снимки на Новородени, Подпори за Представляващи Дете, Еластична Тъкан за Професионална Фотосесия (Фон с обвивка, бежово)

Rating 
BGN 25.99

Продукти
Налично

Цветовете също могат да се различават малко в различните мониториМалки парчета плат са добри за накидок, драперии или шлейфовых тъкани. 【Използването на】 чудесно за представляващи във вид на дрънкалки и фотосесии на новородени. Правим снимки на естествена дневна светлина и правим всичко възможно, за да предадат цвят възможно най-точно. 【Двустранни текстура】Едната страна на тази тъкан е изградена от тънък однотонного трикотаж, докато от другата страна текстурирована, като матиран руно.【Супер еластичен】 Красива тънка трикотажная плат с пълна дълга обвивка с 4-лентова растяжкой.Този калъф е подходящ за използване като фон за снимки, одеяла, пълнител кошници или своята практика-дрънкалки с рамка за дрънкалки или стойка. Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви въпроси или специални желания.Пратката включва : 1 х инструкции за грижа за еластична обвивка Тези елементи са произведени като подпори за снимки и не трябва да се използва като обикновен детски дрехи.Държи бебето е хубаво и здраво, няма нужда от още една основна обвивка под него!.Непълни край, но не е толкова лесно истираются.Много мека, дебела, качествена кърпа!.Ние ще направим всичко възможно, за бързо да ви отговори и да ви помогне, доколкото е по силите ни!Благодаря ти, че погледна!. Партията на коса могат да се различават в различните доставки.Не отжимайте и не сушете в перална машина.

Всичко за продукта

Клиентите също избират